Post is pinned.Post has attachment
Feu clic al enllaç i llegiu la entrada, per favor, és important.

Haced clic al enlace y leed la entrada, por favor, es importante.

Ahir per la nit, mentres jugava al videojoc Borsa Mii, he conseguit l'estàtua d'or amb la forma del meu personatge Mii. Enhorabona!

Ayer por la noche, mientras jugaba al videojuego Bolsa Mii, he conseguido la estatua de oro con la forma de mi personaje Mii. ¡Enhorabuena!

Vos avise que he tingut que fusionar unes quantes categories d'esta comunitat per falta d'espai. He fusionat les dos categories sobre els dos jocs de la tanda 2 en una sola categoria, també he fusionat algunes categories de la tanda 1 i he pogut fer espai per als jocs de la tanda 3.

Os aviso que he tenido que fusionar unas cuantas categorías de esta comunidad por falta de espacio. He fusionado las dos categorías sobre los dos juegos de la tanda 2 en una sola categoría, también he fusionado algunas categorías de la tanda 1 y he podido hacer espacio para los juegos de la tanda 3.

Vos avise que les categories Mallorca i Menorca ja no estàn, perque necessitava espai per a més jocs nous que es diuen Minicarreres Mii i Borsa Mii. Els membres que vullguen escruire algo d'eixes illes, podran fer-ho en la categoria Illes Balears.

Os aviso que las categorías Mallorca y Menorca ya no están, porque necesitaba espacio para más juegos nuevos que se llaman Minicarreras Mii y Bolsa Mii. Los miembros que quieran escribir algo de esas islas, podrán hacerlo en la categoría Islas Baleares.

Post has attachment
Les princesses de Disney al estil terrorífic.
Feliç nit de Hallowe'en!

Las princesas de Disney al estilo terrorífico.
¡Feliz noche de Hallowe'en!

Post has shared content
Un event per a anar a veure una pel·lícula gratuïta en el idioma valencià.
CASTELLANO, ESPAÑOL.

Cine en valenciano a la fresca en Patraix
‘Cómo entrenar a tu dragón 2’
[How to Train Your Dragon 2]
Versión doblada en valenciano
102 minutos
Para todos los públicos
Direción: Dean DeBlois
Viernes 11 de septiembre de 2015 a las 21.30 h

Astrid y el resto de la colla han conseguido que, a la isla, se practique un deporte nuevo: los cursos de dragones. Explorando mundos nuevos, el viaje les lleva a descubrir una cueva de hielo que resulta ser la llar de centenares de dragones salvajes nuevos.

Entrada libre
Capacidad limitada
¡Traed la silla!
Organiza: Asociación de Vecinos, Cultural y de Consumidores Patraix
Colabora: Servicio de Política Lingüística

--------------------------------------------------------

VALENCIÀ.

Cinema en valencià a la fresca a Patraix
‘Com ensinistrar un drac 2’
[How to Train Your Dragon 2]
Versió doblada en valencià
102 minuts
Per a tots els públics
Direcció: Dean DeBlois
divendres 11 de setembre de 2015 a les 21.30 h

Astrid i la resta de la colla ha aconseguit que, a l'illa, s'hi practique un nou esport: les curses de dracs. Explorant nous mons, el viatge els porta a descobrir una cova de gel que resulta ser la llar de centernars de nous dracs salvatges.

Entrada lliure
Capacitat limitada
Porteu-hi la cadira!
Organitza: Associació de Veïns, Cultural i de Consumidors Patraix
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

Huí és dissabte 11 de juliol i per fi tinc vacances. Tenia 293 monedes de joc, he estat gastant-les en el Rescat Mii II, fins guanyar la batalla contra el Rey de les Tenebres i me he quedat amb 225 monedes. Després he reiniciat el joc i he desbloquejat l'aventura secreta, però he tancat el joc només començar-la.

Vos avise que les categories Ibiza i Formentera ja no estan, perque necessitava espai per als dos jocs nous de la Plaça Mii. Els membres que vullgen escriure algo d'eixes illes, podran fer-ho en la categoria Altres illes.

Os aviso que las categorías Ibiza y Formentera ya no están, porque necesitaba espacio para los dos juegos nuevos de la Plaza Mii. Los miembros que quieran escribir algo de esas islas, podrán hacerlo en la categoría Otras islas.

Ahir era diumenge 22 de febrer. Tenía 258 monedes de joc, les he estat gastant amb herois i pocions en el Rescat Mii II, fins quedar-me amb una sola moneda. He arribat fins a la lluita contra el Rei de les Tenebres.

Post has attachment
M'agrada esta opinió sobre la maduresa.

Me gusta esta opinión sobre la madurez.
Wait while more posts are being loaded