Post has attachment
Photo

www.netfun.no er nå den to millioner firehundre og femtito tusen ett hundre og sekstiåttende mest populære nettsiden på internett. Ikke helt i mål der altså.

Post has attachment
Photo

Telefonen ringte i blomsterforretningen:
-Hallo, dette er fra den nåypnede bankfilialen nede i gaten. Vi har nok fått feil blomsterbukett. Det står "Vår dypeste medfølelse" på sløyfen.

-Å, hjelp!! utbrøt damen i blomsterbutikken.
-Nå, det er ikke så farlig, sa vedkommende i bankfilialen.

-Det kan du si, men da er Deres blomsterhilsen kommet i en begravelse og på den sløyfen står det: "Lykke til i nye lokaler".

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Humor er essensen i et forhold!
Photo

Post has attachment
Norwegians adm dirr Bjørn Kjos var en tur på bar i Oslo.
- 1 øl takk! sa Bjørn.
- Så gjerne Hr. Direktør. Det blir fem kroner.
- Du verden, det var jammen billig! 
- Ja vi serverer det billigste ølet i hele Oslo Hr. Direktør.
- Ja, det var jammen mye for pengene det! utbryter Bjørn begeistret.
- Jeg kan se at du ikke har et glass med deg, så du vil kanskje ha ett av våre? Det blir 15 kroner.
Kjos kikket noe utilfreds på bartenderen, bestemte seg for ikke å si noe. Han gikk bort til et bord for å vente på ølen sin.
- Unnskyld, men du har ikke booket et bord før du kom. Det koster 20 kroner ekstra. Hadde du booket før du kom, hadde det bare kostet 10 kroner ekstra!
- Og i tillegg ser det ut til at de er litt for stor for våre stoler. Det blir 40 kroner ekstra siden du tar litt for stor plass.
Nå blir Bjørn sint, og mener å vite at INGEN er små nok til å kunne passe i barens stoler, men han aksepterer til slutt avtalen, og tar frem iPaden sin for å arbeide litt.
- Unnskyld Hr. Direktør, men vi aksepterer vanligvis ikke slikt utstyr her inne, men for 30 kroner kan de kjøpe en tillatelse.

Administrerende Kjos har nå brukt 105 kroner for at få servert en øl til en femmer. Han er ganske ergelig, og roper KOMMER DEN ØLLEN SNART ELLER?

- Dessverre Hr. Direktør jeg har nettopp fått beskjed om at deres øl er avlyst på grunn av tekniske problemer. Her har du de fem kronene du betalte for ølet.
- Ja, men hva med de andre 105 kronene da?
- I henhold til EU lovene er vi kun forpliktet til å tilbakebetale prisen for øllen. Alle tillegsytelser er ikk omfattet av avtalen. 
- Takk for besøket og husk at vi selger Oslos billigste øl!
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded