Post has attachment
10 Cutii Rosii Ebonita / Metin2 ro Orion Case Opening #2 / Clubul Legendar

#Metin2ro #Legendar #Cutiirosiiebonita 

https://www.youtube.com/watch?v=pSB_8Q_kBtc

Post has attachment

Post has attachment
Download The Latest Version of Metin2 Yang Hack
Updated 20/04/2016
https://www.youtube.com/watch?v=N4-yM8RwZko

#Metin2   #Metin   #Metin2_Yang   #Metin2_Yang_Hack  

Post has attachment
Transform your life with the power of positive thinking. You can achieve what you want, no matter what, just read this amazing article about changing your point of view.
http://thingshq.blogspot.ro/2016/02/transform-your-life-with-power-of.html

Salut ! Astăzi vreau să vă prezint un server nou de metin2, deschis pe data de 27.09.2015 (în mod oficial), deci aveți șansa să fiți primii în clasament. ^^ Pe server vă vor aștepta quest-uri cu recompense impresionante pentru a înlătura monotonia și nu numai. Au fost adăugate 37 de pet-uri noi pe lângă cele deja existente. Serverul deține peste 200 costume și frizuri, au fost adăugate mount-uri noi. Staff-ul este unul prietenos, interactiv și responsabil. Serverul este unul de lungă durată și fără donații, fără 6/7 și fără mod-uri. Și deasemenea am pus un premiu interesant la bătaie pentru cel care va atinge primul nivelul 99. Acestuia i se va adăuga la nume o inscripție semnificativă aleasă de către el. Metinele și bossi dropeaza costume și frizuri, iar în caz că ne strângem mai multi astă seară, va fi organizat un eveniment ox pe lângă cel Hide și ploaia de metine în celebrarea deschiderii acestui server.
Acesta este link-ul site-ului, de unde vă puteți înregistra și efectua descărcarea clientului, momentan doar prin intermediul torrentului(am să vă rog să stați la SEED după aceea, pentru a sporii viteza de download a celorlalți).
Link către pagina de înregistrare:http://www.metin2-hollaout.tk/index.php?page=register
Link către download: http://www.metin2-hollaout.tk/index.php?page=descarcare
Vă așteptăm pe server în număr cât mai mare!

Post has attachment
Metin2 HollaOut, deschis incepand de maine ora 10:00 AM, pentru testari, cei care vor sa participe la testarea acestuia sunt rugati sa lase un comentariu sau sa-mi dea add. Site-ul va fi functional in maxim 48 de ore. Mod de joc: PVM - PVP (intr-o proportie mai mare pvm), inca lucram la acest lucru, de asta il deschidem pentru teste.
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Acesta este primul metin pe care intenţionez să îl postez . Se numeşte : DeVorbit.ro . Am făcut şi un filmuleţ care aş vrea să strângă măcar 200 de vizualizării :) DeVorbit.Ro Movie TransVerse.
Wait while more posts are being loaded