Post is pinned.
Mudrele reprezintă expresia interioară a unui om. Ele sunt considerate, de către înțelepți, puncte de putere ale degetelor. Aceste gesturi au drept scop întărirea capacității de a gândi şi concentrarea energiei pentru a induce o anumită stare psihică. Aceste mudre simple de mai jos pot fi executate de fiecare.

Post has attachment
11.Mudra Ling

Este una dintre cele mai simple mudre. Unii o folosesc instinctiv, atunci când sunt în stare de repaos. Practicarea ei ajută la tratarea răcelilor rebele, a congestiilor pulmonare și a infecțiilor microbiene.
Photo

Post has attachment
5.Mudra Dhyana

Este gestul de meditație și al concentrării. Cele două mâini sunt așezate pe poală, cu mâna dreaptă în stânga, cu degetele întinse complet (patru degete se sprijină unul pe celălalt, iar degetele se îndreaptă în sus unul către celălalt în diagonală), palmele îndreptate în sus. În acest fel, mâinile și degetele formează un triunghi, care este simbolul focului spiritual.
Photo

Post has attachment
2.Mudra Ahamkara

Pentru a depăşi tristețea sau rezistenţă inutilă la situaţii. Această mudra este folosită pentru a-ți recâștiga încrederea în sine și capacitatea de a-ți susține convingerile. Îți va aduce un sentiment de pace.
Photo

Post has attachment
Vaayu Mudra

Aceasta reprezinta o pozitie calmanta, care influenteaza imbunatatirea transportului de oxigen prin corp, creand senzatia de calm si armonie. In plus, reduce hiperactivitatea si agresivitatea.
Photo

Post has attachment
13.Mudra Ushas

Îți echilibrează sistemul hormonal.
Photo

Post has attachment
7.Mudra Gyan

Previne durerile de cap, insomnia, depresia, apatia. Degetul mare şi arătătorul sunt unite într-un contact relaxat, fără a presa puternic, iar celelalte degete sunt ţinute întinse. Aceasta este mudra cu care oamenii sunt mai familiarizaţi.
Photo

Post has attachment
Prithivi Mudra

Aceasta este o pozitie pentru putere, ceea ce este minunat pentru imbunatatirea elementului de pamant, care depaseste focul. Acest lucru inseamna ca elementul pamant influenteaza dezvoltarea tesuturilor si a muschilor, incurajand, totodata, vindecarea.In acest fel, elementul foc, responsabil pentru inflamatia musculara si obstructia metabolismului, este eliminat.
Photo

Post has attachment
4.Mudra Brihaspati

Direcționează energia pentru a depăși dificultățile vieții. Unim degetele arătătoare ale ambelor mâini astfel încât să fie paralele între ele. Degetele rămase sunt pliate
Photo

Post has attachment
Shunya Mudra

Aceasta pozitie va ajuta sa scapati de durere.Prin urmare, va relaxeaza intregul organism si va ajuta cu problemele urechii, ameteala si senzatia de plenitudine din anumitele parti ale corpului.
Photo
Wait while more posts are being loaded