Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
For de av dere som har en interesse av Golang så kjøres det nå 2 stk Golang meetups i Trondheim:

1) "Golang in the Cloud" Torsdag 3.Desember: http://www.meetup.com/GDG-Trondheim/events/226881858/

2) "Intro to Go and Gomobile" Tirsdag 8.Desember: http://www.meetup.com/Golang-Trondheim/events/226992132/


#trondheim #golang

Post has attachment

Lenge siden det har vært noe aktivtet her nå, og påsken kommer for fullt. Noen som er gira på å finne på noe etter påske?

Kodekveld? Finne noe gøy å gå igjennom? Hackathon?

Post has attachment

Heisann!

Har vært stille her en god stund nå - det må vi gjøre noe med! Vi tenker å holde en meetup til før Jula tar oss alle.. Prøver å høste litt ønsker til tema / type meetup?

* Kodekveld / hackathon?
* Presentasjon / lyntale?

Toppers meetup i DIGS sin lokaler i går!

Syns det var en fin start og gjennomgang av Google App Engine, etterfulgt av en frisk hands-on kodesesjon med testing av forskjellige runtimes (Python, Go, PHP?) og deployment av webapp'er.

Håper vi får til flere Cloud fokuserte meetups fremover, deriblant med videre fokus på App Engine, Compute Engine, Cloud SQL, Cloud Storage, Cloud DataStore.

Vi delte også ut "promo" koder til en verdi av $500 hver, til bruk hos Google sin Cloud platform (dvs alle Cloud tjenester). 

#appengine   #googlecloud   #trondheim   #gdg  

Post has attachment
Ref forrige "Chromecast" hackathon så diskuterte vi litt om hva en Chromecast faktisk kan kjøre..

Fant denne stackoverflow posten her som er en veldig flott ressurs: http://stackoverflow.com/questions/20928633/what-does-chromecast-support

Legg også merke til at man kan bruke en Chromecast sin devtools ved å gå til IP-adressen og port 9222. Og skulle du trenge å "refreshe" kan du gjennom konsollet kjøre "location.reload();"

#chromecast   #hackathon  

Post has shared content
+GDG Trondheim i sammarbeid med Digs og +Den Norske Dataforening  arrangerer nok et hackaton der vi møter opp og koder på noe gøy. Denne gangen skal vi se på Chromecast og prøve å få denne kule lille pinnen til å gjøre noe fornuftig (eller ufornuftig). Kvelden starter med en liten presentasjon på hva Chromecast er og litt ABC om Chromecast APIet, deretter setter vi oss ned og hacker på det vi måtte ønske. Hackaton er ment for alle utviklere som har enten lyst til å lære noe nytt eller hacke på noe de kan sammen med andre og gjerne vise frem noe kult de har gjort om de ønsker. Målet med kvelden er ikke nødvendigvis å bli ferdig med et superfantastisk prosjekt, men rett og slett komme i gang med noe og kanskje få noen ideer og litt inspirasjon.


Om Chromecast:
Chromecast er en strømmeenhet på størrelse med en USB-minnebrikke. Du plugger den i HDMI-inngangen på TV-en, og setter den opp med en enkel mobilapp. Deretter kan du sende alt favorittinnholdet ditt fra nettet – TV-programmer, filmer, musikk og mer – til TV-en via smarttelefonen.

Sjekk ut arrangementet på vår Meetup gruppe: http://www.meetup.com/GDG-Trondheim/

NB: Meld deg på her: http://goo.gl/E06Kwy

#Trondheim #Chromecast
Wait while more posts are being loaded