Post has shared content
Gilded art replica of golden mask of Thracian king Theres
Луксозен сувенир с позлатената художествена реплика на маската на Терес, най-често поръчваният фирмен сувенир!

Post has shared content
КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ДА СЕ ПРЕДПАЗИТЕ ОТ МЪЛНИЯ ГРЪМООТВОД.
5 случая най-уязвими към мълния удари всички да си спомнят


https://plus.google.com/communities/108480657342933731881
0879242802
Гръмотевични бури са класифицирани като опасни за времето със смъртоносна мълния. Тъй като не може да се предупреди Светкавица явление се случва, така че хората трябва да се обърне внимание, ако изпитват Светкавица безопасност. Тук са 5 дела най-податливи на удар от мълния всички да си спомнят.

Когато промяната на сезоните е и времето, се появява повече гръмотевични бури и светкавици, времето тук е много опасно, защото на гръмотевични бури с мълнии ще доведе до смърт.

Всяка година, всеки навлезе в период на валежи, придружени от гръмотевици гръмотевична буря е как много случаи на хора, умиращи от възникване на мълния.

За да се ограничи този проблем, хората трябва да бъдат "наизуст" в първите 5 случаи по-долу най-уязвимите от мълнии:

1. Скитникът на широко място, ясно когато валеше

Просторният земята, прозрачен като полета, голф игрища, или паркинг ... особено под дърветата стояха жилище са предразположени към мълния.

Светкавица се появи още преди, по време и дори след дъжда. Земята, където широко, ясно като полета, голф игрища, или паркинга са любимите места на мълния. По това време, вие несъзнателно ще бъде "материал", най-високата в района.

Когато земята получава индукция на производството на електроенергия от мълниеносния облак, върху предмети, извисяващи се фокусира относително повече електрически сензори, може да абсорбира електромагнитните вълни силна, така че това е гадно предизвика лесно.

Освен това, под сянката на големите дървета стои пребиваване също не е добър избор. Като следвате тези принципи, дървото може да абсорбира електромагнитни лъчи и вредни за вас.

2. Дръжте кутията или в близост до метал материал

Когато пътят внезапно възникнали гръмотевични бури, придружен с гръмотевици, но да стоят настрана от елементи, съдържащи метали, като например велосипеди, мотоциклети, мотики, сърпове ... ако сте чадър е много опасно, защото клетката се счита а "гръмоотвод" за поместване на метала.

Светкавица е мощен електрически ток и проводящ метал много добра. Този електрически ток интензивност от десетки хиляди до повече от сто милиона об. Когато електрически разряди, искри температура, причинен от мълния може до хиляди градуса C. В идеалния случай трябва да стоят далеч от елементи, като например велосипеди, мотоциклети, желязна ограда, мотики, сърпове .. ., защото те провеждат електричество много добре.

Също така, държи чадър също разглежда като "гръмоотвод" за поместване на метала. Ето защо, когато вали с гръм, не бъди глупава с чадъри на открито.

3. Плувайте в реки, потоци, басейни или

Ако сте плуване в реки, потоци, или групи да се срещнат внезапна буря, придружени от гръмотевици, то определено трябва да стои далеч от това място.

Подобно на метал, вода също е изключително добър проводник на електричество. Ако не искате да стреля почернели тогава не трябва да отида плуване време на гръмотевична буря, мълния.

4. Застанете близо до прозорци, врати или лежи на земята

Запознайте се с гръм, табута не са оставени в хоризонтално положение на земята, за да се сведе до минимум контакта с пътя.

Мислиш ли, че са напълно безопасни, когато у дома, трябва да отприщи гледа през прозореца? Но истината е, застанал близо до прозорци, врати наистина не безопасни.

И все пак, сте абсолютно не може да лежи неподвижно на земята, защото трябва да сведе до минимум контакта със земята, за да се намали размера на такса, предаван към пътя през тялото.

5. Вземете душ, да гледате телевизия, да се използва телефона.

Използването на фиксиран безжичен телефон се счита за много опасно, ако срещнат Светкавица

Когато мълния небето с помощта на фиксирани безжични телефони ще бъде много опасно. Светкавица може да проникне електрически линии, телефонни кабели и пренос на разстояние. За най-добри резултати, изключете захранването и извадете зарядното устройство, зареждане кабел от електрически уреди за да не бъде ударен от мълния по този път.

Поради водопроводни тръби може да бъде пластмаса, но също като ко-локализация, следователно, да се вземе баня по време на гръмотевици ръбове не е добра идея. Може би защото случайно сте го превърна в фураж за "бог на мълния".
Animated Photo
PhotoPhotoPhotoPhoto
19.05.18 г.
11 Photos - View album

Post has shared content
Реплика на фиалата с негърските глави от Панагюрското съкровище!
Красавица с 300 абсолютно различни негърски глави! Някои казват, че това е тракийския календар, други определят негърската глава като символ на потентност!
Дали за календара, дали за символа, но позлатената с 24 карата злато реплика на фиалата от Панагюрското съкровище е предпочитан подарък за тежка сватба, за юбилей и естествено, репликата е фаворит и при протоколните подаръци, поръчвани от електронния магазин за луксозни подаръци и сувенири http://www.giftsbg.net !

Post has shared content
ЧЕСТИТ 3-ти МАРТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И ПРИЯТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ! Поздрави от Павел Железарски (Paul Ferrer), американски потомък на българи от Егейска Македония и Пирот!
Photo - Google+
Photo - Google+
plus.google.com

Post has shared content

Post has shared content
Най-добрият избор за корпоративен и протоколен подарък!
Писмо на наш клиент:
Здравейте г-жо Попова,
Благодаря Ви!
Радвам се, че имаме възможността да работим заедно и си пожелавам много бъдещи проекти с Вас.
Поздрави!

Post has shared content
Пожелания за бъдещата булка от електронния магазин за луксозни подаръци и сувенири - http://www.giftsbg.net: Да изживяват със своя съпруг всеки миг, като безценен; да запечатват миговете на щастие, летеж, възторг и да ги споделят с децата си и внуците си!
Амин!

Post has shared content
Notes by our visitors:
"I literally jumped out of my chair and danced after reading this!".....well done job by the online shop for reproductions of historical masterpieces http://www.giftsbg.net

Post has attachment

Post has shared content
БРАВО НА ВЕЛИСЛАВА ДЪРЕВА! ДОСТОЙНА БЪЛГАРКА! СЪГЛАСЕН СЪМ НАПЪЛНО С НЕЯ! /Същата пасмина (или децата и), която искаше България да бъде СЪВЕТСКИ КАТРАНИК, сега се старае да я превърне в АМЕРИКАНСКА ИБРИКЧИЙКА..../
Wait while more posts are being loaded