Post has attachment

Post has attachment
Обратити пажњу на седмо.

Post has attachment

Post has attachment
А.Боровић ми је са своје менсине адресе е-поште у својству Председника председништва Менсе Србије проследила доле линковани документ. Реч је о позиву МИЛ-а на "џабе шљаку", тј. волонтерски рад, а занимљиво нама овде некима, можда, евентуално, у овом СИГ-у је нека занимација око Друпала и безбедности апликација. Ето па погледајте, кога занима.

Post has attachment

"Firma u kojoj radim organizuje Java radionicu. Kolega i ja cemo je voditi. Prosledjujem poziv . Svi zainteresovani mogu da se jave na radionica@emisia.net, sifra "Mensa" u subject-u , ili posaljite prijavu meni (ijanic@emisia.net). Ukoliko imate pitanja posaljite mi na mail, pp... Vidimo se na radionici ! 

Ivana 

---------------- 
Emisia Consulting d.o.o. Kragujevac, vodeća kompanija za razvoj sofvera, specijalizovana za pronalaženje kreativnih softverskih rešenja u prevodilačkoj industriji organizuje besplatnu letnju JAVA radionicu 

Radionica je namenjena inteligentnim mladim ljudima, koji nameravaju da svoje dalje obrazovanje usmere na programiranje, i da svoje poznavanje jave nadograđuju koristeći najnovije tehnologije. 

Glavni ciljevi obuke su sticanje potpune osnove za dalji napredak kroz praksu ili rad na projektu, intezivno razvijanje organizacionih sposobnosti, efikasnost pri samostalnom i timskom radu. 

Radionica počinje sa radom 14.07.2014. godine i traje 6 nedelja. Održavaće se dva puta nedeljno sa početkom u 18h u prostorijama Emisia Consulting d.o.o. u ul. Janka Veselinovića br.22 u Kragujevcu. 

Svi zainteresovani mogu svoje prijave sa CV-em poslati na radionica@emisia.net sa naznakom u subject-u "Emisia radionica" do 07.07.2014. godine."

Замолио бих све чланове СИГ-а који спремају семинарски, дипломски, усвајају и освајају нове технологије у раду, да се пријаве и одрже предавање, онлајн предавање, пошаљу видео туторијал или окаче пдф документ на тему за коју се специјализују и тако поделе своје знање с другима. С друге стране, то може помоћи и њима самима за подизање самопоуздања и проверу и утврђивање знања из појединих области. Хвала унапред на сарадњи и интересовању.

Ок, пролази полако и лето, и нас поново ето (знам, да звучи глупо , али римује се). 
Предавање на тему "мале бизнис апликације" сам планирао за суботе 21. и 28. 9. по сат и по свако. Још остаје дилема између Лазаруса (делфолики објектни паскал) и Ц# (.НЕТ). 
Имали заинтересованих и за које окружење?

Да подсетимо:
За следећи викенд, суботу 16.03. у 17ч, у просторијама Менсе БГ, Македонска 22/III/7, најављујем предавање у оквиру ЕДИТ СИГа на тему "Гит - шта сваки програмер мора да зна". Предавач Бошко Пешић. 

Да подсетимо: За суботу (сутра) 16.02. у 17ч, у просторијама Менсе БГ, Македонска 22/III/7, најављујем предавање у оквиру ЕДИТ СИГа на тему "Tехнологије у раду Виртуелних опсерваторија". Предавач Јован Алексић.

Ово је прво предавање ЕДИТ СИГа у новим просторијама Менсе БГ. Добродошли.
Wait while more posts are being loaded