Post has attachment

Post has attachment
Hei, ce ziceti, voua va place varianta 2D sau cea 3D de la cantecul "Oac oac diri diri dam"? Intra pe canal, vizioneaza si lasa-ne un comment!
https://www.youtube.com/copiiiabcdar
-
votes visible to Public
Poll option image
0%
2D
0%
Poll option image
100%
3D
100%

Post has attachment
Pentru ca stim ca va plac si cantecele in engleza, de astazi ne gasiti si pe canalul BaloonKids -> http://www.youtube.com/channel/UCF6kUKmY9T3XYLltA4QM_Vg

Intra acum sa vezi primul video "The Wheels on The Bus" si spune-ne parerea ta! Vizionare placuta! 😍
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Vezi Aici => http://bit.ly/2A626ov Top 3 Articole pentru Copii de Black Friday la Mega preturi. Daca tot se apropie “chiparosul, inimosul si fabulosul” Black Friday, ce-ar fi daca v-as oferi o lista scurta, pe baza careia sa navigati mai usor prin noianul :) de oferte , promotii si reduceri care mai de care mai atractive, mai fistichii si uneori "infiorator" ;) de tentante.

Post has shared content
La hotel unde locuiesc pacientii cu copiii nou-nascuti medicul pediatru povesteste cum si ce trebuie sa cunoasca parintii in primele zile de viata a bebelusului.
#copii #medic #sanatate #parinti #romania #sarcina #nounascuti #bebelusi #fertilizareinvitro #ovocitedonate #donatoare #fericirefamilia
PhotoPhotoPhoto
25.10.2017
3 Photos - View album

Post has attachment
Trambulinele elastice au fost un hit înca de la aparatia lor, acum 20 ani. Pentru prima data le vedeam în statiunea Mamaia, o activitate noua, intriganta, dar foarte atragataore. Iata ca si în ziua de astazi, dupa atata timp, sunt la fel de pupulare.

https://waterboyz.ro/parc-de-trambuline-trampoline-park/

Post has attachment
Externarea din maternitate - Lior
Se pare părinții încă nu cred în ceea ce se întâmplă. Ani de așteptare și în cele din urmă cu ei pentru totdeauna. A rămas doar un pas: să rezolve formalități minore și să plece acasă - să facă băiță, hrănească și să admire fetița lor. Ne vom întoarce la Ilanit și Yariv pentru a vedea cum s-au obișnuit cu rolul părinților. Așteptați lansarea următorului episod.
#blogulclinicii #clinica #doctor #sanatate #copii #romania #ginecologie #maternitate #mamesicopii
https://www.youtube.com/watch?v=jFaQ-TqYdsk&index=7&list=PL4Q8twX_alivf-aaQAphG68zDemzP6vvZ

Post has attachment
Dr. Kotlik Iulia
Medic specialist Obstetrică-Ginecologie, Supraspecializare în Reproducere umană
Un #medic este, intai de toate, un #om. Ca orice om, el poate fi oricand, la randul sau, un pacient al unui alt medic. Asadar, este la curent cu ce simte o persoana care ajunge la medic cu o afectiune urgenta, acuta, cronica, cu un accident mic, mediu sau mare. Frica, nesiguranta, groaza, disperare de cele mai multe ori sunt emotiile simtite de pacienti in fata propriei lor stari de rau fizic pentru care se duc la medic.
Separat de diagnosticul pe care un medic bun ti-l pune, el trebuie inainte de toate sa fie om si sa nu isi uite acest statut. A fi om atunci cand esti medic inseamna a nu uita in nicio secunda ca te afli fata in fata cu un alt om nu cu o masinarie sau cu un obiect.
Un medic ramane de succes prin echilibrul si bunatatea pe care le pune in tot ceea ce face, ce spune si ce este in calitate de specialist, de coleg si de membru al unei comunitati.
#sanatate #sarcina #ginecologie #doctor #tratament #infertilitate #fertilitate #copii #cabinetmedical #romania #FIV #clinica #BioTexCom
Photo
Photo
20.09.2017
2 Photos - View album

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded