Post has attachment
Met onze online cv maker kan je snel en makkelijk een professioneel en uniek cv opstellen, die je meteen kan downloaden en direct mee kan solliciteren. Met CV5 maak je een onvergetelijke eerste indruk op werkgevers!

Post has attachment
Ben je al lid van de populaire en actieve community voor digitale marketing professionals in België? Deze community heeft al meer dan dan 450 leden op vier maanden tijd!

Wil je lid worden? Klik op de volgende link:
https://www.facebook.com/groups/1709385016011325/
Photo

Post has attachment
Iemand hier op zoek naar een nieuwe job als SEA-marketeer? Ik kan het heel sterk aanraden ;)

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Zoek je een job als Project Manager? Deze #vacature in #Brugge  is misschien iets voor jou!

Bedrijf: Tradetracker

TradeTracker is een innovatieve en snel groeiende internationale speler op de markt van Online marketing en advertising door de ultieme schakel te vormen tussen adverteerders en affiliates (eigenaars van een website/publishers).

Functie

Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag verdiepen in de wereld van de online marketing? Je hebt een goede technische basis maar affiliate marketing is onbekend terrein voor jou? Een intensief klantencontact, ruimte voor creativiteit en initiatief klinken je als muziek in de oren? Dan zijn wij bij TradeTracker Belgium op zoek naar JOU! Om onze groei op de Belgische markt te ondersteunen zijn we namelijk voor onze vestiging in het charmante en filevrije Brugge op zoek naar een Online Project Manager!


#BEjobs  

Post has attachment
voor de regio #Antwerpen   zijn we op zoek naar een #recruiter   die zich als zelfstandige #ondernemer bij ons wil aansluiten #nouvall  


#Nouvall   Engineering Services is gespecialiseerd in #Projectondersteuning  voor de #Petro   #chemische   #industrie  . Wij leveren hierin expertise op het gebied van #engineering  , #projectmanagement   #maintenance   #shutdowns   #construction  en #safety    

Vacature omschrijving
Als Recruiter ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van een netwerk aan clienten en professionals en het succesvol matchen tussen die 2 netwerken. Nouvall richt zich voornamelijk op de (petro)chemische industrie in Zuid West Nederland en Vlaanderen op het gebied van Engineering, Project Management, Construction Management, Safety Management en Shutdown Management. 

Je bent daarbij verantwoordelijk voor de gehele recruitment-cycle in de regio Antwerpen. De werkzaamheden zijn daardoor erg gevarieerd en jouw rol is dan ook een combinatie van o.a. sales, consultancy, accountmanagement en business development. 

• Onderhouden van contacten met zowel opdrachtgevers als professionals en uitbouwen van dit relatienetwerk
• Inventariseren, interviewen, selecteren en introduceren van professionals
• Begeleiden van professionals en opdrachtgevers gedurende het selectietraject en het onderhouden van contacten met professionals en opdrachtgevers
• Acquireren van opdrachten en zorgen voor vervolgopdrachten bij opdrachtgevers 
• Sparringpartner voor opdrachtgevers (management-/directieniveau) over marktontwikkelingen.

Post has attachment

Post has attachment
Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging. Bekijk al onze vacatures voor Belgie en Nederland op www.nouvall.com

Post has attachment
Vacature: +Absoluut zoek een Digital Smart Ass!

Misschien studeerde je ooit Geeks-Latijn of Geeks-wiskunde. Hoe dan ook: je verstaat je uitstekend met geeks, kent hun gebruiken en vindt hun humor oprecht grappig. Vrijwel al onze digitale leveranciers komen uit Geekenland, en dat vind je geweldig want je praat elke dag met hen. Hun codes (Drupal, PHP) schrikken je niet af en je volgt geboeid alle online trends en evoluties. CMS, UX, mobile, responsive, web design,…

#vacature   #BEjobs  
Wait while more posts are being loaded