Post is pinned.
Här är tanken att vi kan samordna samarbeten (Mystery Hangout) mellan svenska skolor. Skriv gärna en presentation av dig och dina klasser som du vill mystery hangouta med! 

Hi everyone,

I need a class to do a Mystery Skype with on MAY 4th, 10 am, SPAIN TIME.
I know it's a really specific time and day but it's already reserved and planned...
The group of highschool students are 13-14 years old and want to do the session in English. The session will be filmed and posted online so if you are interested, your students would have to be ok with that.

Anyone?

Hi everyone, I'm a teacher from PLymouth, England.  I was wondering if anyone was wanting to do a mystery hangout with my class of 9/10 year olds? It'd have to be in English as we don't know any Swedish :) 

Thank you! 

Hej, jag undervisar i en åtta och en sjua . jag skulle gärna vilja pröva med mina åttor. Jag har dem nästan varje dag. Någon som vill pröva?

Idag mystery hangoutade vi med Lisen och hennes klass. Jättekul - läs om det här:
pernillasklassrum.blogspot.se

Post has attachment
Jag heter Lisen och undervisar i svenska och engelska på Myrsjöskolan i Saltsjö-Boo. I år har jag en grupp engelska i åk 8 och en i åk 9. Jag är gärna med och skapar en hangout, jag bifogar mitt schema. Måndag em har jag också engelska, det som står som profiltid. 
Photo

Hej!
Jag arbetar på en skola i Östersund och undervisar en åk 9 i engelska denna termin. Jag skulle gärna vilja veta lite mer om vad Mystery Hangout är för något och är intresserad att gå med i det. 

Jag heter Pernilla och undervisar i engelska och so på en åk 6-9-skola i Alingsås. De klasser jag är intresserade av att mystery hangouta i är främst åk 8, men även i åk 7. I åk 8 har jag engelska måndagar 12.45-13.45 och fredagar 11.30-12.30. I åk 7 onsdagar 8.05-9.05 och torsdagar 9.35-10.35. 

Jag tänker jobba med elevuppgifter enligt följande "mall" (i början av dokumentet):
https://docs.google.com/document/d/1Oe4SDsW3gklriIVGILxdYuCoDtkMh6VpauvsQQlm1to/pub

Post has attachment

Hej! Jag undervisar i engelska i åk 5, 8 och 9. Jag jobbar på Vårbyskolan som är en 4-9 skola med i stort sätt 100% invandrare. Jag undervisar i två åttor och jag tror jag har lektion med den ena under den tiden du skrev på måndagseftermiddagar. Jag är på väg till svärmor nu och har inga jobbgrejer med mig så jag får återkomma!
Wait while more posts are being loaded