Post is pinned.Post has attachment
Ionizatorul de apa #Aquarion de la #Calivita furnizeaza o apa pura, ionizata negativ, imbogatita in oxigen si cu o dimensiune moleculara mai mica decat apa obisnuita (asigurand o hidratare si o penetrare la nivel celular mult mai buna). Efectele acestei ape pot constitui o terapie in sine sau pot contribui substantial la eficientizarea oricarei terapii aplicate in parelel cu un consum regulat al acestei ape.

Post has attachment
Coenzima Q10 se produce pana la 30 de ani. Carentele de vitamine scad Q10 din corp.

Q10 se administreaza celor care locuiesc la oras, in poluare si e importanta in functionarea normala a inimii, ficatului si creierului.

Post has attachment
Intre tesuturi si vasele de sange exista un schimb permanent de lichide. O parte din plasma din sange traverseaza vasele de sange si formeaza lichidul interstitiar aflat in spatiile intercelulare.

In mod normal, acest lichid interstitiar este preluat de sistemul limfatic ( moment in care se formeaza limfa), este filtrat si apoi se intoarce in vasele de sange. Prin acest proces de preluare si filtrare, sistemul limfatic asigura drenarea tesuturilor si functionarea lor normala.

In momentul in care, din diverse cauze, procesul de drenare a tesuturilor nu se realizeaza in mod corespunzator, se instaleaza retentia de apa sau edemul.

http://www.infuziedesanatate.ro/cum-stii-ca-suferi-de-retentie-de-apa/

Post has attachment
Cu totii facem asocieri gresite.

In ce masura incalcam aceste reguli?

Descopera asocierea corecta a alimentelor din farfuria sanatoasa!

Post has attachment
Plantele medicinale pot fi de ajutor in caz de indigestie, dar la fel de bine te pot ajuta sa previi indigestia!

Cele mai cunoscute plante, cu efecte in acest caz, in articolul pe care ti-l propun azi ...

http://www.infuziedesanatate.ro/de-ce-sa-suferi-de-indigestie-cand-o-poti-evita/

Post has attachment
Siropul Vibracell este un complex natural de multivitamine din sucuri concentrate, presate la rece din fructe, legume si ierburi.

Siropul Vibracell nu contine aditivi, toate ingredientele sale fiind naturale.

Caracteristicile acestora sunt amplificate de placa energetica cu biofotoni.

Pentru mai multe detalii, accesati https://www.biosinergie.ro/vibracell-placa-energetica-biofotoni/

Post has attachment
Stramosii nostri adorau sa foloseasca siropurile din plante pe post de medicamente si asta pentru ca acestea au un gust grozav ceea ce le usura munca de administrare, mai ales in cazul copiilor 🙂 Un alt motiv il constituia faptul ca zaharul si alti indulcitori sunt conservanti buni marind durata ‘‘de viata’’ a preparatului.

http://www.infuziedesanatate.ro/trei-siropuri-potrivite-pentru-sezonul-toamna-iarna/

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Vrei sa castigi bani,timp si cadouri, toate in prag de sărbători? Vino în echipa Oriflame si pana pe 22 decembrie vei avea parte doar de surprize! Esti interesată de oferta?răspunde cu DA si eu voi reveni cu detalii despre campanie!este un venit sigur,facut usor si de acasa!chiar de la prima comanda castiga un parfum SO FEVER si comision!
Photo
Photo
03.12.2018
2 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded