Post has attachment
Photo

Post has attachment
BI VI KAJ DODALI?


Uroš Blatnik prosi, da se zbudite! Pošljite naprej in NE bodite tiho!

UROŠ BLATNIK JE REDNI PISEC PISEM BRALCEV V SOBOTNI PRILOGI DELA -
BISTER IN PRONICLJIV ANALITIK AKTUALNIH DOGODKOV
SICER PRIVEZAN NA INVALIDSKI VOZIČEK ZARADI SKLEROZE MULTIPLEKS
BOREC DO KONCA
SLOVENSKI CHE GUEVARA

POŠLJITE NAPREJ !!!!!
IN NE BODITE TIHO !!!

Komentar brez naslova

Dovolj mi je! Res, dovolj mi je Janeza Ivana Janše, dovolj mi je ostalih politikov, dovolj mi je pokvarjenih direktorjev, dovolj mi je podkupljivih županov, dovolj mi je kradljivih tajkunov, dovolj mi je, resnično! Slovenija je propadla, enostavno, zbrišimo jo iz zemljevida, pozabimo na zgodovino naroda, zaprimo vse muzeje, zažgimo vse knjige ki so kdajkoli prišle izpod rok naših pisateljev, pesnikov!
Resnično mi je dovolj pisanja člankov, dovolj mi je komentiranja in odgovarjanja na neumna vprašanja, ne grem se več! Dovolj sem opozarjal, dovolj sem govoril, zadeve pa se ne premaknejo! Sedimo, molčimo in čakamo! Koga čakamo, povejte mi? Odrešenika? In kdo je ta odrešenik? En zaraščen mojster na križu, en golobučni preprodajalec orožja, en očalarski pravnik, ena šivilja v kratkem krilu? Kdo hudiča je odrešenik, povejte mi, vam ga grem sam iskat in vam ga bom pripeljal, sem v Slovenijo, še v celofan vam ga bom zavil in dostavil na dom!
Samo povejte mi prosim, kdo je ta odrešenik? Vam še ni postalo jasno, da ste odrešeniki za vse težave vi sami! Vam res še ni jasno, da imate svojo usodo v svojih rokah? Ja vem, berem očitke pod besedili, ki jih napišem, očitke v smislu "Še eden, ki samo govori in sedi za računalnikom in tipka!" Pa to ni res! Verjemite mi, da ni res, čeprav se ne čutim dolžnega, da bi komurkoli razlagal o svojih podvigih in o svojih "revolucionarnih" akcijah! Nisem Che Guevara, nisem Fidel Castro, nisem Martin Krpan, nisem Ivan Kramberger! Nisem odgovor na vsa vaša vprašanja, še zase ne znam več v tem ponorelem svetu poskrbet!
Kdo sem? Jaz sem ti! Jaz sem tisti sosed, ki ne more plačevati stanovanja, iz katerega so ga vrgli ven! Jaz sem tisti sosed, ki je ostal brez hiše, ker ni mogel plačevati kredita! Jaz sem tisti upokojenec, ki cele dneve presedi pred hišo in kolne ta sistem in politike! Jaz sem tisti klošar, ki na Prešernovem trgu prosi za drobiž! Jaz sem tisti rudar, ki je ostal brez službe v Zasavju! Jaz sem tista šivilja, ki je ostala brez službe v Polzeli! Jaz sem tisti delavec, ki je ostal brez dela v Cimosu, v Svei, jaz sem tisti delavec, ki ga je direktor pripeljal na rob obstoja! Jaz sem tisti človek, ki je skočil iz devetega nadstropja! Jaz sem tista mamica, ki mora zjutraj poslati otroka lačnega v šolo! Jaz sem tista stara mama, ki je morala na banki zaprositi za kredit, da bo lahko dostojno pokopala svojega moža! Jaz sem tisti otrok, ki se na dvorišču igra s kamnom, ker mu starši ne morejo kupiti žoge! Jaz sem ti! In bolj kot se trudim izstopati, bolj sodim v kalup revščine!
JA, JAZ SEM TI!!!!
Ne sprašujte me, kaj storiti, ker ne vem! Revolucija? Mogoče! Krvava? Zakaj pa ne! Mirna, dostojanstvena? Mogoče nam pa na ta način uspe! Vem le to, da tako ne gre več naprej! 99,9 % ljudi umira na obroke, medtem ko elita živi na veliki nogi! Dovolj mi je!!! Sprejmite odločitve, uprite se, vsak na svoj način! Vse, kar vas prosim, je le to, da ne molčite, da ne sedite doma pred televizorjem, da ne stokate o svojih problemih ob pivu! To je vse, kar vas prosim! Bodite ponosni nase, bodite močni, trdni, trmasti, ne stojte nemo, ko vidite, da se nekomu dogaja krivica!!! Lahko noč oz. lep dan ti želim, ja, tebi, ki to bereš!!! Deli to naprej v kakršnikoli obliki, le da zaokroži med ljudi!

Photo

Post has attachment
MISLI TEDNA

TINE MARIVA


Kot družba ne uspemo več slediti bliskovitim spremembam, ki se odvijajo pred našimi očmi in še več za našimi hrbti in tudi mladih, bojevitih zanamcev je vse manj ter vse več stare nezainteresirane populacije, ki jo s pomirjevali spreminjajo v domovih za ostarele v otopele ovce, ki samo še čakajo na odrešitev ... prevečkrat smo že zarezali v vejo na kateri sedimo in kot družba smo preveliki materialisti ... vse preveč smo že zanemarili naravo in zrahljali povezave med seboj in naravo ... civilizacija pač ubija na dolgi rok , kajne? Pa če si to priznamo ali ne.
Lahko se samo vprašamo, ali nam bo uspelo našo mladino vzgajati v duhu pozitivnih sprememb?! Trenutno vodijo negativne spremembe.
Tudi mladi se samo še pretirano pehajo, da bi čim preje in čim hitreje dosegli višji standard in "lepše življenje", ki pa ni čisto prava smer. Kdo jim jo bo pokazal? Morda neizogibna katarza ...
Photo

Post has attachment
Spoštovane SLOVENKE in SLOVENCI!
Večina državljanov RS začuti nelagodje že zjutraj, ko vstane in to ga spremlja skozi cel dan, do zasluženega spanca. Vemo, zakaj smo razočarani nad seboj in okolico ( državo): vzrok je ta, da ne živimo svojega življenja (sanj), ampak smo sužnji sistema, ki nam ga vsiljuje sistemska DRŽAVA.
Od oblasti je veliko obljub: uresničitev pa za nas ni ali pa so kršene, oblast pa uživa v zavajanju ljudstva, ki ga izčrpava do zadnjega atoma moči. Druge spet pa prepušča brezdelju, kar pripelje posameznika do revščine in posledično do psihičnega zloma in bolezni.
Ljudje v stiski se znašajo nad družino, starši, prijatelji, sodelavci, okolico, kar ne pripelje nikamor, samo do še večjega razočaranja in obupa. Vzrok za vse naše travme in bolečine je seveda jasen: NEPRAVNA DRŽAVA in seveda OBLAST, ki smo jo postavili mi v upanju, da bodo zgled in bodo vodili DRŽAVO SLOVENIJO po poti, ki si jo želi sleherni državljan REPUBLIKE SLOVENIJE.
Zato vas prosimo, da vsak vaš problem, ki vas bremeni, pa vam nihče ne prisluhne, objavite na Skupnosti , ki je odprta prav zaradi tega, da se vidi kakšna je PRAVNA DRŽAVA REPUBLIKA SLOVENIJA!

POZOR – prosimo vas, da vse vaše travme in težave objavite na naši spletni strani na Google Skupnosti pod naslovom SVLO - Mnenja.

Lep pozdrav vsem slovenskim državljanom želi SVLO ZA SLOVENIJO!
Photo
Wait while more posts are being loaded