Post has attachment
Ali vam je všeč darilo za mojo best frendico?
Photo

Prosim da me spremljate v moji zbirki Najstniška Čarovnica

Post has attachment
Ali se tudi vi s starši kdaj sprete?
Photo

....hej hoj, drage moje.... kako ste danes?

imam pomembno novico za vse nas v skupnosti :) ustvarila sem več kategorij za objave v skupnosti. pomembna kategorija je tudi: pssst... ANONIMNO!

da vam razložim: te objave so anonimne zato ker ne omenjamo imena ali priimka osebe, ampak govorimo o črki A ali pa jaz govorim v "svojem" imenu....

vem, sprašujete se kako bomo to izvedle... tako: oseba,ki želi, da njeno objavo objavimo pod anonimno objavo mi bo poslala to objavo na zasebno sporočilo oz. houngounst (se opravičujem za napačno črkovanje besede) jaz pa bom to objavo objavila pod svojim imenom.... če želite vas lahko omenjam s črko A...X lahko pa se temu povsem izogibam! upam, da bo to pomagalo do razkritja svojih težav in "bolečin"!

na začetku bom osebno pregledala objave vseh članov, preden se bodo objavile... potem pa samo objave novih članov....
DRAGE MOJE, OBJEMITE SAME SEBE IN SI PRIZNAJTE NAPAKE, SAJ TO NI NAPAKA:) NIHČE NI POPOLN:)

<3 LEP DAN, IMEJTE SE RADE <3

Živijo, najstnice g+ :)
( trenutno ) ste članice
* +maja hajdinjak
* +Ana Saje
* +tumbrl girl
*+

Post has attachment
Hej punce! dobrodošle v skupnosti Najstniške zadeve :) v tej skupnosti ne bo fantov in vse debate, ki se bodo tukaj odvijale bodo ostale med nami! Zato le zaprosi za pridružitev in verjetno boš sprejeta:)

Lahko boš skupaj z mano in ostalimi dekleti sprejemala "zahtevne" odločitve, pisala ankete, spraševala, dodajala fotke, gife, videe in podobno. torej: Pridruži se in sodeluj! (priporočljivo je da si stara med 11 in 15 let torej mlajša najstnica. SEVEDA PA SI LAHKO TUDI MLAJŠA ALI STAREJŠA!) SAMO DA SI PUNCA ;)Animated Photo

PROSIM PRIDRUŽI SE V SKUPNOST NAJSTNIŠKE ZADEVE :)

PRIDRUŽIJO SE LAHKO SAMO DEKLETA!!!!!!!
Wait while more posts are being loaded