Hej Bodil, er det en fejl at der kun er afsat 6 (7) arbejdsdage, hvor af 2 dage er indkald, til opgaven om Martin?
Opgaven virker ret omfattende, så det undrer mig, da vi har 15 arbejdsdage til Inger-opgaven.

Minimum 8 sider = 8*2400 anslag ikke?

Hej Bodil. Jeg har intet hørt fra peergrade, og jeg har dårlig tid i morgen. Kan du regne ud hvad der er sket?

Hej Bodil. Signe og jeg er forsinkede oga bøvl m DSB. Hilsen Marie

Hej Bodil.
Jeg kan ikke finde opgaven til torsdag. Er begyndt at få kvalme hvwr gang jeg åbner en computer. Har prøvet nu for mindst fjerde gang, og praktikportalen vil ikke lukke mig ind. Jeg giver op. Ses fredag. Kh

Hej Bodil.

Rabia og jeg kan ikke få åbnet dokumentet der indholder opgavebeskrivelsen af opgaven til på fredag. Er der andre steder vi kan se den? På forhånd tak

Kære studerende
På grund af sygdom er jeg nødsaget til at aflyse undervisningen idag. Derfor skal I istedet mødes i jeres grupper og drøfte hvordan samarbejdet har været for jer gennem dette semester, med henblik på at vurdere såvel de gode erfaringer I har haft sammen, som ifht til de punkter hvor det kunne have været gået bedre.

Derudover skal I lave en skriftlig survey evaluering af dette modul for jer selv via et link jeg sender til jer. Fra kl 10.00 er der adgang til elektronisk via nettet at give en vurdering af dette modul. Fristen til at udfylde den går frem til fredag kl 16.00. Den kan findes inde på fronter i Navigationssti: Pædagogens rolle og relationer > Arkiv > E-læring > E-læring - pr2016vEA > Evaluering.

Tak for en god periode sammen med jer.

Kære studerende
I forhold til fremlæggelser imorgen skal grupperne ikke lave en fælles feedback. I skal derfor istedet læse de andre tre gruppers opgaver, som forberedelse til imorgen.

Jeg indleder med et oplæg og en diskussion af hvad feedback er og derefter fremlægger alle grupper deres arbejde i projekterne.

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded