Kære studerende
På grund af sygdom er jeg nødsaget til at aflyse undervisningen idag. Derfor skal I istedet mødes i jeres grupper og drøfte hvordan samarbejdet har været for jer gennem dette semester, med henblik på at vurdere såvel de gode erfaringer I har haft sammen, som ifht til de punkter hvor det kunne have været gået bedre.

Derudover skal I lave en skriftlig survey evaluering af dette modul for jer selv via et link jeg sender til jer. Fra kl 10.00 er der adgang til elektronisk via nettet at give en vurdering af dette modul. Fristen til at udfylde den går frem til fredag kl 16.00. Den kan findes inde på fronter i Navigationssti: Pædagogens rolle og relationer > Arkiv > E-læring > E-læring - pr2016vEA > Evaluering.

Tak for en god periode sammen med jer.

Kære studerende
I forhold til fremlæggelser imorgen skal grupperne ikke lave en fælles feedback. I skal derfor istedet læse de andre tre gruppers opgaver, som forberedelse til imorgen.

Jeg indleder med et oplæg og en diskussion af hvad feedback er og derefter fremlægger alle grupper deres arbejde i projekterne.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Leon & jeg har valgt og lave 2 klip. Det ene klip , som skal forestille sig at være fra 1930'erne, hvor homoseksuelle blev nedgjort, og man mente de var psykisk syge, og man derfor stigmatiserede dem. Det andet klip er fra året 2017. Det viser, hvordan en idrætslærer på en skole siger til eleven, at de har indrettet baderum specielt til folk , som er homoseksuelle, for at fortælle dem,at de også er en del af samfundet, og der bliver også taget hensyn til dem, og deres rettigheder.
Video
Video
26/05/2017
2 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Webseminar imorgen mandag kl. 14: Globalisering, kultur og sprog, pædagogens rolle i en kulturel mangfoldighed.

Please join me in an Adobe Connect Meeting.

Meeting Name: WEBSEMINAR 22.5.2017
Summary:
Invited By: Anders Elof Nielsen (aen@ucsj.dk)
When: 05/22/2017 2:00 PM - 3:30 PM
Time Zone: (GMT+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, ParisTo join the meeting:
https://c.deic.dk/r44635khhxl/--------------
If you have never attended an Adobe Connect meeting before:

Test your connection: https://c.deic.dk/common/help/en/support/meeting_test.htm

Get a quick overview: http://www.adobe.com/products/adobeconnect.html

Adobe, the Adobe logo, Acrobat and Adobe Connect are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries.
Wait while more posts are being loaded