Keddi kínzó kérdés!

Hogyan működnek elvileg az azonnali üzenetküldő alkalmazások (Hangouts, Messenger, Viber, Wire, stb.)?

Gondolom, hogy van valami okosság arra, hogy ezek állandóan fussanak, a rendszer ne lökhesse ki a memóriából, máskülönben nem lenne értelmük. Ez többnyire meg is valósul, azonban találkoztam most az ellenkezőjével. Egy Huawei P8 Lite telefonon kizárólag a Messenger használható, csak arra jönnek meg az üzenetek, minden más alkalmazásnál csak akkor derül ki, hogy volt-e üzenet, ha a felhasználó elindítja azt. Ez alól kivétel, ha nemrég(?) használatban volt az app.

Úgy tűnik, ezen a telefonon a rendszer egy idő után leállítja ezeket az alkalmazásokat is (mint minden mást, ha jön valami újabb). Ez a telefon egyedi rendszerének a hibája, vagy az alkalmazás van rosszul megírva? Utóbbinak nem sok esélyt adok, hiszen mondjuk a Skype nem ma kezdte, nyilván tudják, mi kell ahhoz, hogy valaki mindig elérhető legyen.

Van-e megoldás erre?

Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami megbízható hangtárcsázó appot! A lényeg, hogy ne kelljen hozzá mobilnet kapcsolat. És ne legyen nagyon drága, és tudjon magyarul (ékezetes betűket is értse) Viszonylag sürgős lenne a válasz!
köszi

Nem feltétlenül Android-related kérdés, inkább felhő:
(lehet, hogy a szinkronizálásról alkotott alapelképzelésem téves, ezért nem világos - leoltások elkerülése végett kezdtem ezzel)
Hogyan tudok a PC-men 1-2 adott mappát ott a helyükön egy felhőtárhellyel szinkronban tartani? Értem ezalatt, hogy nem mozgatom vagy másolom máshova, ahol aztán sync a felhővel, hanem azt mondom ez és ez a mappa mehet fel. Példa: a screenshotok a gépen D:\xxx mappában vannak, de a OneDrive C:\yyy mappába szinkronizálja magát. Az összes ilyen - OneDrive, GoogleDrive - a felhő tartalmát húzza le gépre és tartja szinkronban. (vagy csak én kezelem rosszul és ezen mappák egyikébe kéne mentenem, amit akarok és akkor szinkronban lenne? )
Ötletek jöhetnek, vagy szóljatok, ha hülyén csinálom.


Sziasztok! Lassan 2 éves az Op2-m és utód után nézelődök.
Meizu pro 6 plus-t néztem, de nem találtam olyan helyet ahonnan szívesen megvenném.
Garanciális ügyintézésre gondolok itt első sorban.
Ti honnan vettétek(vennètek) Meizu készüléket?

Üdv,

Ha bluetooh-on csatlakozok autós hifihez a LG G4-gyel automatikusan elindul a teló zenelejátszója. Van e olyan beállítási lehetőség amivel kikapcsolható a automatikus zenelejátszás? 

Sziasztok!
Valaki tud arról bármi információt, hogy a nexus 4 miért csinálja azt, hogy bekapcsolt állapptból teljesen megfagy annyira, hogy a kijelző sem kapcsol be, ha pedig töltőre rakom, akkor ugyan úgy villog a led mintha a red light of death lenne, csak éppen zölden. Töltőn pedig eközben 50-70 mah-t vesz csak fel.
Bármilyen információt várok! Köszi!
Üdv: Gergő 

Hello

Android és ios re is kiadott munkalap író app rol tud valaki?
Le akarom cserélni a papír alapú munkalapokat. Sok extra nem kell. Lehessen benne csinálni egy sablont, abba bele gépelni ügyfélnél a dolgokat. Esetleg tudjon belőle pdf generálni meg mondjuk elküldeni rögtön e-mailben 

Sziasztok.

Van egy Padfone 2-es készülékem ami állítólag ROM hibás. Nem talál a szervíz hozzá gyári romot. Lehet rá rakni valahogy másik romot? Esetleg rootolni a készüléket? 

Sziasztok. Egy kérdésem lenne: mi lehet az oka annak , hogy a Facebook névjegyeit nem tudom szinkronizálni a saját névjegyek közé. LG g3 5.0.1

Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami jó file kezelő appot?
Eddig ES File Explorert használtam, a free verziót. Nem is zavartak eddig a reklámok, viszont az utóbbi időben elkezdte nyomni a DU Battery Saver appot. A záró képernyőn is megjelent. Ment is a levesbe az app.
A készülék Note3, Android 5.0, root nélkül. 
Wait while more posts are being loaded