Androidon, főleg egy tableten teljesen megszűnt a Facebook feed időrendben "legfrissebb előre" rendezhetősége? Desktopon még úgy ahogy működik, de egy ismerős mostanában kezdett Facebook-ozni és sehogysem logikus. Sok posztot látok, hogy ez szar, ahogy van és biztos elvileg van mögötte valami algoritmus (nyilván a Facebook kedve szerint), ami ezt rendezi. Vagy ahogy használod kialakul az interakciók sűrűsége alapján? Még akár az is ésszerű lehetne, hogy október elsején kidobál szeptember 30-i posztokat, ugye hogy ne maradj azokról se le, de jól van ez így?

Tisztelt Tagság!
Family link problémával szeretnék Hozzátok fordulni, hátha tud rá valaki megoldást.
Fiamnak a Family linkkel létrehoztam egy fiókot, ami jól működik, csak ezzel a fiókkal nem tudunk fizetős alkalmazást letölteni. Mivel a Library nem elérhető Magyarországon, megosztani sem tudom az általam már megvásárolt alkalmazást. Sajnos nem találtam semmilyen megoldást. Elképzelhető, hogy egy ilyen fiókkal nem lehet fizetős alkalmazásokat telepíteni?
Köszönettel:
András

Post has attachment
Tisztelt Fórum!
Internal Server Error hibaüzenetet ir ki a www.radiodental.hu oldal,hosszas betöltésre várakozás után.Több eszközön is próbáltam.Androdios mobilon számitógépeken is.Mindegyiken kiirja a hibaüzenetet.Gondolom nem nálam van a bajmde azért felteszem itt a szakértőknek a kérdést.Az oldalnál lehet a gond? Nem zavarni akarok,csak nem ismerem ezeket a hibaüzeneteket.
Photo

Post has attachment
Tisztelt Portál!Tegnap skypeon cseteltem a barátmömmel.S a barátnöm látta hogy ö gépén a skypeon az én nevem alatt,azon mondat alatt amit küldtem neki,megjelent ugy mint egy foto,egy yelllow..nevü videolejátszo képe.Kérdezte,gogy mit küldtem?Mondtam hogy semmit.Az én általam küldött skype üzenetek között semmilyenfoto nem volt.Én androidos mobilrol csteltem vele,ö meg pc-n.Mi lehet itt a gond?Csináltam a gépemen is fizetös Nortonnal virusirtást,az androdon is avast szoftverrel de nem talált semmit.Köszönöm segitségüket!Informatikusunk azt mondta,hogy ha baj van az nem nálam van,de azért megkérdem.
Photo

Lenovo android 6.0-n szeretnék a fő képernyőn olyasmit használni, mint pl. Widgetsoid. A szokásos korlátolt buta hibakba ütközöm-adja meg az engedélyt, megadnam az engedélyt, nincs ilyen engedély. Pedig baromi egyszerű :gombnyomásra óhajtok kapcsolni mondjuk mobilnetet, vagy repülős uzemmodot. Másfél éve senki nem tudja a választ, markakepviseletben teljesen gyagyákkal leveleztem.
Ez ilyen?

Post has attachment
Tisztelt Fórum!Az lenne a kérdésem,hogy mitől van az,hogy a mobilomon rajta van a facebook messenger,és bizonyos cégeknek,ha irok nem kapják meg,amikor azt irja ki a messenger,hogy elküldve.Huawei p9plus mobilom van.A telefon jo.Eddig aug.közepéig még tudtam cégekkel is kapcsolatot tartani itt.Most vannak akik nem kapják meg az üzenetet annak ellenére hogy jelzi a messenger hogy elküldve.Magánszemélyekkel rendesen tudok csetelni.Mi lehet a gond?
Photo
Photo
2018. 09. 06.
2 Photos - View album

Post has attachment
Tisztelt Fórum!Huawei p9 plus mobilom van.Eddig gond nélkül küldtem sms-t is.Rajta van a telefonon a hivatalos androidos sms küldő,amin csevegőfunkcio is van.Ma amikor sms-t küldtem kiirta ezt:
Nem tudom mit jelent ez,és mit kell beállitani.Volt a telefonon egy gyári visszaállitás.Azota van ez.Köszönöm segitségüket!
Photo

Post has attachment
Tisztelt Fórum!
Egy kérdésem lenne.Huawei p,9plus mobilom van android 7rendszerrel.Rajta van a fb messenger app,amit facebook regisztrécio néljük használok.Mert lehet ugy is Észrevettem hogy bizonyos szervezeteket webhelyeket,ha keresek a messenger app-ban,akkor kiirja hogy felvétel a messengerben.Ha arra rámegyek,akkor kiir egy hibát,amit képernyöképen küldök.Nem tudom mi lehet a gond.
Photo

Kinek mi vált be legjobban Wear OS 2.0-án sportoláshoz? Futás, túrázás, bringa, bármi.

- Adott az Endomondo, mint a nekem legjobban tetsző rendszer, de a Wear 2.0 nem támogatott.
- Van a Runtastic, ami egész jó az órán, fut telefon nélkül is (pulzus, track és még autopause is), de néha pár óra után belefagy, úgy hogy nem tudom leállítani a rögzítést, elvész minden. H a mégis sikerül, SyncMyTrack-el át tudom tenni Endomondo-ba.
- Strava nagyjából ugyanez, ott az autopause kicsit döcögősebb, illetve ott a tevékenység után lehet cdak megadni, hogy mi volt (alapból csak ride és run van)
- Ghostracer egész jó, de csak pulzust és egy tracket rögzít (értelem szerűen statisztikákat is vele együtt), de csak Strava-val dolgozott, de most API gondok miatt azzal sem.

A fentiek közül az összeset repülő módban szoktam, úgy nem megy hátul a sync és több akksi marad. Mit érdemes még kilőni?

Köszi, ha valakinek van ilyesmi tapasztalata.

Post has attachment
Tisztelt Portál!
Huawei p9plus mobilom van.Ennek a google keresőjébe beirtam hogy "telefunken smart center".Kiadta a kereső,hogy google play telefunken smart center..Rákattintottam,és ahogy ráirányitott a google playre,ezt irta ki:
Mit kell beállitsak,hogy ne irja ki?
Photo
Wait while more posts are being loaded