Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Egy kis first world problems picsogás, amúgy a téma érdekes...

Most olvasom, hogy a Swype támogatás véget ér. (tök jó, ahogy most van, szóval fent hagyom a telefonon)
Ismerem jól és tisztelem mind a SwiftKey-t, mind a Gboard-ot, és akár jobbak is lehetnek, mint a Swpye, 2 dolog nagyon fontos:

- csak a Swypeban van magyar layout. Swiftkey-n, hogy á vagy é betűs szót írjak a billentyűzet teljesen másik felére kell nyomni, ugye a és e felé. OK, hogy tudja a szavakat és kiegészít, de egy teljesen másfajta felállást és gondolkodást igényel. (az o és ő még csakcsak, de az a és e konkrétan másik irány)

- a copy / paste Swype-on a legegyszerűbb. Húzol egyet shift ről a C-re és a V-re (vagy akár az X-re és megvan) Ezt a többi bonyolultabban tudja.

Másnap ilyen tapasztalata? Tudom sokan Swiftkey vagy Gboard pártiak, kiváncsi vagyok.

Post has attachment
Sziasztok kaptam ajándékba egy powerbankot. Azt szeretném kérdezni hogy ez jónak Számít? Sajnos én nem értek hozzá.
Photo
Photo
2018. 02. 14.
2 Photos - View album

Post has attachment

Hogy tudok legegyszerűbben egy bluetooth fülest 2 eszköz között átváltani? Mondjuk egy óra és egy telefon között? És mitől függ, hogy amikor bekapcsolom a fülest melyikre kapcsolódik rá? (ma például a telefonnal csatlakozott délután, mert reggel ahhoz kapcsoltam hozzá)
Mert az tiszta gáz, hogy rá kell mennem, az egyikről disconnect, hogy a másikkal csatlakoztathassam...

Üdv, Asus TF101, Android 4.0, sikertelen telepítés után ( vol+ power nem működik ) kérem (meg)értő segítségeteket !

Okosóra. Android Wear 2.0 (Huawei Watch 2, de irreleváns)

1. Nem akartam elhinni, hogy a Spotify nem fut csak az órán. Csak amolyan távirányítója a telefonos appnak az óra. (persze utána néztem előtte, de akkor is furi. Persze 3rd world problem...)

2. Ebből kifolyólag elkezdtem Play Music-ezni. Nem rossz, sok helyen jobbnak hozzák, de iszonyú béna a zeneajánlata. Sok régi szart elővesz mondjuk mai pop-nak. (a Spotify Weekly Buzz és a Discover Weekly verhetetlen)
Azon meg az eszméletlen béna, ahogy a telefonra mentem offline a zenéket. Leáll, ha elmegy a kijelző (gondolom lejön a wifiről) és kínszedvedés a playlisteket lehúzni, nem rögtön szinkronizálja be a playlisteket stb.

Másoknak hasonló tapasztalat?

Android Wear 2.0-ás LTE képes óra kérdés:
Ha van SIM kártya az órában is, akkor hogy oldja meg az óra az adatkapcsolatot? Mindig a SIM kártyát erőlteti vagy ha a telefon a közelben van akkor annak az adatkapcsolatát használja? Kár lenne, ha a saját SIM adatforgalmát használná, mikor a telefonban van bőven. Így elég lenne amolyan tartaléknak adat az óra kártyáján.
Rákeresek majd, de lehet, hogy valaki tapasztalatból már rájött.
Wait while more posts are being loaded