Post has attachment
Van valakinek elképzelése, hogy az Android fejlesztői beállításaiban miért nem tudom átállítani a Bluetooth kodeket/mintavételezést? Átállítom az alapértelmezett értékeket, majd amikor kilépek a fejlesztői beállítások menüből, minden visszaáll az eredeti értékre. Egy S8-ról van szó, de az gyanúm ez nem feltétlenül számít .
Photo

Post has attachment
Sziasztok!

Telefon csere előtt állok és némileg tanácstalan vagyok. Két évig használtam LG G3-at, most LG G4-et használok lassan 3 éve. Mindkettőt nagyon szerettem. Az új telefonnál szempont lenne a kivehető akku (ezt a jelenlegi piaci kínálat alapján buktam), előny a dupla sim és/vagy a memória bővíthetősége, továbbá nem feltétel, de előny a por és vízállóság. Szintén pozitívum, ha az ujjlenyomat olvasó a készülék hátulján van elhelyezve.
Olyan készüléket, ami a fentieknek maradéktalanul megfelel és még tetszik is, nem találtam. Az alábbiak közül viszont mindegyik tetszik valamiért és relatív elfogadható áron megvásárolhatóak.

Köszönöm, ha véleményt nyilvánítotok!
-
votes visible to Public
28%
SAMSUNG Galaxy S8 64 GB - 143.000 HUF
36%
HONOR 10 64 GB Dual SIM -127.000 HUF
8%
LG G6 32 GB - 117.000 HUF
2%
MOTOROLA Moto g6 plus 64 GB - 95.000 HUF
27%
Egyiket sem, kommentben javaslok másikat

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Huawei MediaPad M3 táblagépen ma délután óta nem kívánt Chrome ablakok nyílnak meg és ugranak fel; hirdetések, pornó- és vírusfertőséses oldalak, mindenféle nemkívánatos szemét. Egy nem Play Áruházból való alkalmazást töltöttem le és azóta van a probléma; hogy az alkalmazás, vagy a letöltésekor megnyitott oldal miatt azt nem tudom. Mintha lassabb is lenne a készülék. Az Avast nem talált semmit. Chrome böngészés közben is megnyitotta a szemeteket egy új ablakban, és más alkalmazások felett is. Egyszer csak felugrik az új Chrome oldal, pedig épp mást csinálok az eszközön. Töröltem a Chrome minden frissítését (önmagát nem tudom mert rendszeralkalmazás), majd visszafrissítettem, most Chrome-on belül mintha abbahagyta volna de más alkalmazások felett továbbra is felugrik.
Esetleg van olyan ötletetek ami nem jár gyári visszaállítással és/vagy szervizzel? (A szóban forgó alkalmazást már nyilván töröltem, de nem oldotta meg. Ahogy a Chrome elmentett adatait is.)
Még valami, nem tudom, köze van-e hozzá, mert már pár napja fennáll: egy du_gdt_download nevű mappát találok mindig a letöltések mappámban, benne egy journal nevű fájl. Hiába törlöm, visszajön. Korábban nem volt ez sem.

Sziasztok.Segitségeteket szeretném kérni az alábbi probéma megoldásához.A telefon Huawei p9 lite.TotalCommanderrel helyeztem át fényképeket sd kártyára,az áthelyezett fényképeket nem lehet megnyitni.A segitségeket előre is köszönöm.

Post has attachment

Post has attachment

Sziasztok, a problémám a következő. Amióta a Google "Biztonsági mentés és szinkronizálás" kliens van a gépen, hiába van a Photosban és a Driveban is kikapcsolva a kettő közötti szinkronizálás, minden feltöltött fotót másol a driveba is, ott pedig foglalja a tárhelyet. (Természetesen a minőség is jól van beállítva) Mit kell (még) beállítani,. hogy a Driveba ne kerüljenek a fotók?

Hali. Új email címre költözök sok helyen ez gondtalan, aok helyen szívok ilyen a g+ is. Szóval azt meg lehet valahogy oldani, hogy ezt a profilt valahogy öaazecsatolom az új email címemmel? Ugyan ez vonatkozik a drivera meg photora is. Mindent mentsek át, csak ez a megoldás van?

Sziasztok, hátha valaki tud valami tippet. Korábban mindig automatikusan be tudtam tölteni a bankkártya adatokat egy egy online vásárlás esetén, viszont már egy jó ideje kiírja a Chrome, hogy nem tudja betölteni az adatokat. Azóta töröltem a kártyát és újra rögzítettem, de semmi. Van valakinek valami jó ötlete?

* hangos gondolkodás *

Sikerült valakinek Chrome-ról más böngészőre áttérnie, átszoknia?

Vannak jó kisérleteket, például megint itt ez az Opera vs Opera Touch kombó, ugye ott a Firefox, de valahogy mindig egy csomó funkcionalitás hiányzik nekem ezekből a Google ecoszisztémához képest. (és ugye Androidosként ez adott)
Most azt a rizsát hagyjuk, hogy látja mindenemet a Google és mennyit zabál a Chrome, de tettetek esetleg (többször) kisérletet erre, ami aztán úgy is maradt?
Sok plugin egyszerűen csak Chrome-ra van és annyira benne van már minden elmentve, ha mással böngészek féllábúnak érzem magam. (nyilván ez egy idő után elmúlna...)

Kösz a tippeket.
Wait while more posts are being loaded