webiste not working :(((

http://whitecore-sim.org/

Hello.
How to rename the region?

Quick Update [11 December 2017] on the status of WhiteCore:

Whitecore-LibOMV

Just 20 mins ago I removed all the programs from our LibOMV implementation and separated them into their own repository.

The reason for this is that we think that they're better off in a separate place which also makes the pull of code a lot faster for some people.

Many of the programs that LibOMV have created were either WIP or programs that need a better understanding of how the internals of LibOMV work.

Whitecore-Dev

Our master is currently receiving some updates and will continue to be updated for changes that are needed for some viewer based work.

I want to wish you all a happy Holiday season ahead and hope that 2018 will be a year in which WhiteCore will grow and receive more code.

Just wondering if hypergrid has been added yet i know you guys got rl to do but thanks for making this

Post has attachment

Quick Update [14 April 2017] on the status of WhiteCore:

Let me start with wishing you all a good Lent, Easter or whatever you celebrate the upcoming weekend.

For the past months the development on WhiteCore has gone slower and I personally wanted to explain why I, as a developer, am not working on WhiteCore every day anymore.

Since the start of February I gained some additional composure to my RL job which makes it a little harder for me to "claim" the 20% rule to work on my own projects.

Sadly that means that I had to reevaluate which projects I can do and which I will have to slow down on. WhiteCore is 1 of the projects that went into the slowdown mode for me.

This doesn't mean that development on WhiteCore has come to a grinding halt but just that it will take longer for new things to be added.

Also I did want to point out that we could use a LOT more issue reports on things that break when you use WhiteCore. I hope that the upcoming period more people will use our software and find bugs that we didn't know about.

Has anyone else had issues with vehicles since the last update, seems the car and airplane set vehicles do not work anymore. Car based scripted vehicles refuse to move other than rotating on the axis back or forwards when the up or down arrow keys are pressed. Aircraft just thrash violently on the axis and either go screaming off the end of the map usually to the east or rocket up into space while violently thrashing. Spent fair amount of time picking though scripts to see if something had gone wrong with them but test show they function fine and were working normal before the update..

I make about 20 regions .How write a new ESTATE AND OWNER name in each region? I need to each region new owner name and new estate name

I change linux ubuntou with debian becos i dont like ubuntou but i take this error and i sont know what can i do for this
Feb 15 07:28:11 - [Console]: Console log level is Info
Feb 15 07:28:11 - ====================================================================
Feb 15 07:28:11 - ==================== Starting WhiteCore-Sim (x64) ======================
Feb 15 07:28:11 - ====================================================================
Feb 15 07:28:11 - [WhiteCore-Sim Startup]: Version : WhiteCore 0.9.4 Release

Feb 15 07:28:11 - [WhiteCore-Sim Startup]: Git Base: Unknown

Feb 15 07:28:11 - [WhiteCore-Sim Startup]: Running on 64 bit architecture
Feb 15 07:28:11 - [WhiteCore-Sim Startup]: Allocated RAM 21213184
Feb 15 07:28:11 - [WhiteCore-Sim Startup]: Physical RAM (Mbytes): 6144
Feb 15 07:28:11 - [Network]: Retrieving the external IP address
Feb 15 07:28:13 - [Network]: Network IP address has been set to 151.80.174.163
Feb 15 07:28:13 - [Base HTTP server]: Starting HTTP server on port 9000
Feb 15 07:28:13 - [Email]: Email enabled for Local only
Feb 15 07:28:13 - [Flotsam asset cache]: Cache Directory '../Data/AssetCache/flotsam'
Feb 15 07:28:13 - [Filebased asset service]: File based asset service enabled
Feb 15 07:28:13 - [Filebased asset service]: Set up Filebased Assets in ../Data/FileAssets.
Feb 15 07:28:13 - Retrieving region data from: ../Data/Region
Feb 15 07:28:13 - Region archives saved to: ../Data/RegionBak
Feb 15 07:29:08 - [SceneManager]: Starting region "Welcome Area" at @ 1000,1000
Feb 15 07:29:09 - [ODE Physics]: Selected engine -> Open Dynamics
Feb 15 07:29:09 - [Application]:
Application exception detected

Exception: System.TypeLoadException: A type load exception has occurred.
at WhiteCore.Framework.Utilities.WebUtils.PostToService (System.String url, OpenMetaverse.StructuredData.OSDMap data) [0x00000] in <filename unknown>:0
at WhiteCore.Framework.Services.ConnectorBase.GetOSDMap (System.String url, OpenMetaverse.StructuredData.OSDMap map, OpenMetaverse.StructuredData.OSDMap& response) [0x00000] in <filename unknown>:0
at WhiteCore.Framework.Services.ConnectorBase.GetResponse (System.Reflection.MethodInfo method, OpenMetaverse.StructuredData.OSDMap map, System.String serverURL) [0x00000] in <filename unknown>:0
at WhiteCore.Framework.Services.ConnectorBase.DoRemoteCallGet (Boolean forced, System.String url, System.Object[] o) [0x00000] in <filename unknown>:0
at WhiteCore.Framework.Services.ConnectorBase.DoRemoteByURL (System.String url, System.Object[] o) [0x00000] in <filename unknown>:0
at WhiteCore.Services.SQLServices.GridService.GridService.RegisterRegion (WhiteCore.Framework.Services.GridRegion regionInfos, UUID oldSessionID, System.String password, Int32 majorProtocolVersion, Int32 minorProtocolVersion) [0x00000] in <filename unknown>:0
at WhiteCore.Modules.Startup.RegisterRegionWithGridModule.RegisterRegionWithGrid (IScene scene, Boolean returnResponseFirstTime, Boolean continueTrying, System.String password) [0x00000] in <filename unknown>:0
at WhiteCore.Modules.Startup.RegisterRegionWithGridModule.Initialise (IScene scene, IConfigSource source, ISimulationBase simBase) [0x00000] in <filename unknown>:0
at WhiteCore.Region.SceneManager.StartModules (IScene scene) [0x00000] in <filename unknown>:0
at WhiteCore.Region.SceneManager.StartRegion (ISimulationDataStore simData, WhiteCore.Framework.SceneInfo.RegionInfo regionInfo) [0x00000] in <filename unknown>:0
at WhiteCore.Region.SceneManager.StartRegions (System.Boolean& newRegion) [0x00000] in <filename unknown>:0
at WhiteCore.Region.SceneManager.PostStart () [0x00000] in <filename unknown>:0
at WhiteCore.Simulation.Base.SimulationBase.StartModules () [0x00000] in <filename unknown>:0
at WhiteCore.Simulation.Base.SimulationBase.Startup () [0x00000] in <filename unknown>:0
at WhiteCore.Simulation.Base.BaseApplication.Startup (IConfigSource originalConfigSource, IConfigSource configSource, ISimulationBase simBase, System.String[] cmdParameters) [0x00000] in <filename unknown>:0

Application is terminating: False

Feb 15 07:29:09 - [Scene]: Closing down region: Welcome Area
Feb 15 07:29:10 - [Shut Down]: Shut down processing on main thread complete.


can you help me ?

what about for Avatar Selection on the register webui?
Wait while more posts are being loaded