Post has shared content
(МК)🇲🇰
Превоз на патници до сите дестинации во Р. Македонија 🇲🇰 и надвор, во Европа🇪🇺. Од и до домашна адреса🏡 превозот се извршува со комбе (hyundai h1) 7+1🚐 и простор за багаж на потреба на патниците..💼
*Превоз на туристи, *Шатл превоз, *аеродромски превоз трансвер до хотел ..✈️🏪️Сигурно и безбедно до сите дестинации..🌍
24/7⏰ во секое време по потреба на патниците.
📞📆Инфо и резервација :
+38978807341
📩 rentaservicecompass@gmail.com

(EN)🇬🇧
Transportation of passengers to all destinations in the Republic Macedonia 🇲🇰 and abroad, in Europe🇪🇺. From home address🏡 and shipping is done by van (hyundai h1) 7 + 1🚐 and storage area of ​​need for passengers..💼*Transportation of tourists, *shuttle transport *airport transport transfers to the hotel ..✈️🏪safe and secure to all destinations ..🌍
24/7⏰ at any time when necessary to passengers.
📞📆Info and booking:
+38978807341
📩 rentaservicecompass@gmail.com

https://www.facebook.com/Prevoz-na-patnici-CompassService-rent-a-car-207419192927497/ #airport #airportskopje #shuttle #travel #tourist #chauffeurservice #passenger #transport #transportation #hotel #hostel #work #pickup #prevoznapatnici #carwithdriver #hyundaih1 #service #CompassService #rentacar #skopje #skopjetour #macedonia #macedoniatour

Post has attachment
Photo
Photo
22.6.16.
2 Photos - View album

Post has attachment

Post has shared content

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded