Post has attachment
Normaal vertel ik altijd alleen lange verhalen van vroeger, maar ik heb ook heel veel kleine dingetjes mee gemaakt en uitgehaald. Vandaag ga ik het hebben over een paar kattenkwaad streken die ik vroeger heb uitgehaald. Hoe zou jij bijvoorbeeld reageren als jou tuin is verwisseld met die van de buren?

Post has attachment
Met mijn blog probeer ik altijd te laten zien dat er ondanks alle problemen altijd nog leuke dingen gebeuren. Dit kan soms nog zo klein zijn, zoals een glimlach of een bezoekje van een oude bekende. Afgelopen week is hier een hele goede voorbeeld van. Ondanks mijn moeders operatie, die van mijn zus en alles er rondom. Gebeurde er ook super veel leuke dingen. Ik zie het weer helemaal zitten :)

Post has attachment
Normaal gaat mijn blog altijd over wat ik mee heb gemaakt. Dit keer is dat niet zo. Vandaag schrijf ik over wat ik mee hoop te maken. Ik wilde deze blogpost al een tijdje schrijven en deed dit nu dan eindelijk ook door iets wat ik laats zag gebeuren. Denk je zelf ook wel eens aan hoe je later wil leven of blijf je liever bij het heden en verleden.

Post has shared content

Post has attachment
Heel vaak schrijf ik verhalen over mijn jeugd. Deze verhalen zijn heel vaak niet al te leuk. Toch heb ik ook hele leuke momenten gekend en hele leuke herinnering mogen krijgen. Af en toe schrijf ik hier ook over. Zo ook vandaag. In de blogpost van vandaag schrijf ik weer over een paar van deze leuke momenten. Veel lees plezier.

Post has attachment
Er zijn heel veel verschillende meningen over Voedselbanken Nederland en over wat mensen krijgen. In de nieuwe blogpost van vandaag ga ik het hebben over wat je precies krijgt. De laatste tijd zijn er door bepaalde gebeurtenissen heel veel vragen over. Ben je benieuwd wat je nu precies krijgt of heb je zelf ook altijd je twijfels gehad over de voedselbank producten. Lees dan snel veder 

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Met mijn vader heb ik geen contact meer. Dit is mijn eigen keuze. Lang heb ik hem echt gehaat en had ik hem liever niet meer hier dan wel. Ik kon ook niet meer over hem praten. Dat is ondertussen wat minder geworden. Dood wens ik hem niet meer en ik kan ook weer de leuke momenten met hem voor mij halen. Vandaag in de nieuwe fotosessie wilde ik het hebben over de verhalen achter de foto's met hem. Dit keer dus een blog waar ik goed over hem praat en de mooie kanten laat zien, want ondanks alles waren die er wel. Deze leuk momenten moet ik af en toe dan ook vermelden vind ik. Veel lees en kijkplezier
Wait while more posts are being loaded