Post has shared content
#FrauColau: "Feu-nos fora si no hem fet el que hem dit que faríem"
Abans de ser alcaldessa, #FrauColau va comprometre's a defensar el dret a decidir dels barcelonins. Ara que governa només escoltem declaracions ambigües i tirades de pilota fora. Va dir que si no complia, la féssim fora. Firma i recorda-li!
#VEUSPERALAINDEPENDÈNCIA

Post has shared content

Post has shared content
PASSA-HO!!!
Es posa en marxa el #WhatsAppDelSí per resoldre qualsevol dubte. A les 19.30h es farà el primer míting 2.0 #SíAlMillorPaís. Atents a les xarxes!
#VEUSPERALAINDEPENDÈNCIA
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
BONES NOTICIES
US VOLEM CONVIDAR A
despertar el potencial A Invertir en les persones a orientar te i orientar als teus amics i familiars companys de feina
PhotoPhotoVideo
13/4/17
3 Photos - View album

Post has shared content

Post has shared content

Post has shared content
Un miler d'adhesions en menys de 24 hores perquè s'erigeixi una estàtua de Johan Cruyff al Camp Nou
SIGNA I COMPARTEIX, SI US PLAU!
#VEUSPERALAINDEPENDÈNCIA

La iniciativa de l'Associació Manifest Blaugrana va enviar un burofax a la junta per tirar endavant un homenatge "digne".

Manifest Blaugrana, l'associació que va néixer per defensar un model de club arrelat al país, integrat a la societat, propietat dels seus socis i vinculat activament amb la societat i cultura catalanes i d'oposició a la junta de Bartomeu, ha encetat una campanya per homenatjar l'exjugador i entrenador del FC Barcelona, Johan Cruyff amb el hashtag #EstatuaPorta14.

Segons declara manifest, quasi un any després de la pèrdua de Johan Cruyff el FC Barcelona no ha realitzat cap acte d'homenatge "digne" a l'holandès, "pare del Barcelona modern". Manifest Blaugrana considera que "després d'un any de silenci per part del Club" és moment que l'associació reprengui la campanya #EstatuaPorta14 per aconseguir que s'aixequi una estàtua al davant de la porta 14 del Camp Nou en honor a Cruyff. Per això, l'entitat va emetre un burofax al Barça perquè atengués a la petició qualsevol soci i aficionat del club s'hi sumés a través del portal memorial14.cat, que ja compte amb més de mil adhesions.

Post has attachment
Re viure els moments dolços de la Ruta de El Despertar ,,,, preparant el dia mundial de la poesia
Wait while more posts are being loaded