Post has attachment
Är det bara jag eller är det liiite dött här?
-
votes visible to Public
46%
Lite kanske.
54%
Inte dött nog. Sluta posta!

Post has attachment
Folk vill ju ta sig till ludd (vem vill inte vara där liksom) så här är en liten karta som finns lite överallt i A-huset med hur korridorer är avstängda osv. Hoppas att det hjälper!  (^_^)v 

EDIT
Tydligen så har ludds lokaler blivit stängda tillsvidare. Brandsäkerhetschefen anser nu att det inte finns tillräckligt många utrymningsvägar och att ludd nu är en byggarbetsplats. 
Photo

HALLÅ! Vi ska ha ett föreningsmöte nu den 24:e september! Kolla under ludds event för mer info!

Post has attachment
Bam!
Photo
Photo
2014-05-15
2 Photos - View album

Och DÄR bannade vi vår första spammer! Grattis G+-communityt, nu är vi internetmogna!

Post has attachment
Lite vimmelbilder från ikväll! :) Vet inte vilken kategori så jag postar i this week at ludd...
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
LUDD Återinvigning
16 Photos - View album

För er som inte kollat ludd-mail'en, om exakt en vecka är det medlemsmöte. Vi möts på ludd kl. 19.00 för att gå till en passande lokal. 

Passa på att gå! Även om du inte har ett förslag du vill ska tas upp är det ett utomordentligt tillfälle att prata med styret om det är någon liten fråga du vill få svar på. Eller sitt bara med och lyssna och tyck till, ju fler medlemmar som kommer på mötet desto mer reflekterar besluten som tas det Ni vill få ut.

(Yugge, kan du lägga till mig på Ludd-kontot så jag slipper posta som mig själv? :D)

TACOFEST 8'e November, 18.00! Om mindre än 4 veckor kommer vi hålla vår årliga tacofest i Gelbe - Med latinska toner i högtalarna, D6 i baren och tacos på menyn är kvällen en succé!
Biljetter kommer säljas under lunchtid nästa vecka i ljusgården och närsomhelst på ludd. 60/90:- för luddare/oluddare.

LARV söker kodare

LARVs projektgrupp söker personer som har lust att ansvara för hemsidan, arbetsbeskrivningen är: "Om du har en grundläggande kunskap inom XHTML, Objektorienterad PHP och MySQL kommer du att komma långt. Har du också koll på CSS och Javascript är det ännu bättre.
Hemsidan är kodad i objektorienterad PHP och använder en MySQL-databas för att hämta och lagra information. Det är därför bra om du behärskar dessa för att kunna underhålla och förbättra hemsida och olika tilläggsfunktioner. Allt är baserat på Kohana 3.1 (som jag dock aldrig använt tidigare, men som jag tror kan underlätta om man har kunskap).  
Denna person kommer att behöva leda två medhjälpare för att underlätta arbetsbördan, dessa två medhjälpare är bäst om man själv rekryterar. Behöver vara två personer som är pålitliga och man kommer bra överens med. Jag skulle gärna se att en medhjälpare skulle ansvara för katalogen och den andra ständigt uppdatera och förbättra funktionerna på hemsidan."

Är du intresserad så kontakta Sanna Dahlberg på projektledare@larv.org eller
Jonas Medin på jonas_medin@hotmail.com om du har mer frågor eller helt enkelt inte riktigt vet hur du ska formulera ett mail så hjälper han till.

TLDR: Kan du XHTML, CSS, JavaScript, MySQL och objektorienterad PHP och vill få något bra att skriva på ditt CV? Maila någon av ovanstående personer.
Wait while more posts are being loaded