Post has attachment
Certificare internațională unica în România. Invata de la sursa NLP.
Trainer NLP cu dubla acreditare internațională primita din partea lui Chris Hall (dezvoltator NLP) și Frank Pucelik (co - creatorul NLP).


Cine sunt mentorii mei?

Cel mai important mentor al meu ești chiar Tu.
Mentorul cel mai important din viața mea este fiecare persoană pe care o întâlnesc.
Ii mulțumesc C.Hall că mi-a oferit șansa de a descoperi ceea ce înseamnă cu adevărat NLP și ce însemnă să fii trainer NLP.
În fiecare zi întâlnesc oameni și maeștrii de la care învăț.

CHRISTINA HALL, PH.D.,
NLP Master Trainer
NLP Meta-Master Trainer
Cunoscută sub denumirea de “expertul expertului”, Dr. Hall a fost descrisă de Richard Bandler, co-fondatorul NLP ca “Persoana de la care probabil am învățat cel mai mult despre NLP și care continuă să dovedească că nu există final în acest domeniu”.
Un trainer dinamic, recunoscut pentru integritatea sa, cu cunoștințe și abilități de modelare și de predare NLP fiind deschisă la noi modele de învățare activă.
Christina, unul din cele mai respectabili traineri NLP internaționali, este cunoscută pentru contribuția sa importantă la dezvoltarea NLP. Ea a început NLP –ul acum 35 de ani împreună cu co-dezvoltatorii (1977) și a devenit trainer NLP în 1980, iar în anul 1985 urma să devină Master trainer NLP. În anul 1991 obține titlul de Meta- Master Trainer și a colaborat în calitate de partener de training 10 ani cu Richard Bandler.
Christina Hall reprezintă unul din cei mai importanți Master traineri din lume trainer de traineri NLP, fiind recunoscută pentru stilul său unic, creativ și spontan de predare a NLP –ului. La momentul actual, mulți dintre traineri NLP și master traineri, au participat la cursurile sale în calitate de elevi, fiind impresionați de stilul său de training diferit și plin de profunzime.
Concentrându–se în munca sa pe crearea și dezvoltarea unui sistem de NLP holistic și sistemic, Christina a devenit cea mai cunoscută pentru contribuția sa legată de structura de timp, o abordare pe care ea o denumește ca "Neuro-Systemic Linguistic." Ea a colaborat cu Richard Bandler la producerea celor mai multe procese și instrumente NLP, în jurul anilor 80, incluzând sub-modalitățile, the Compulsion Blow-out, Swish, pattern-uri temporale de limbaj și multe patternuri de limbaj - Sleight of Mouth.
Christina a predat NLP în SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Austria, Franța, Italia, Olanda, Polonia, Croația, Ungary, Australia și Japonia. Ea este una din cel 4 persoane din echipa care a implementat cu succes, în Croația - Intervenția terapeutică de traumă, un proiect umanitar adresat victimelor de război, sponsorizat de Guvernul German și al Croației.
De asemenea, Christina este unul din câțiva oameni din lume recunoscuți de ANLP (Asociația de Programare Neuro - Lingvistică, Marea Britanie) ca fiind trainer acceptat de a forma NLP traineri și master traineri. Este unul din cei 12 oameni de pe planetă care li s-au oferit pe viață de către ANLP - Inaugural Honorary Lifetime Fellowship, ca o recunoaștere a abilităților și a contribuției importante la acest domeniu.
Din 1983, Christina este proprietara asociației Societatea de Programare Neuro – Lingvistică – creată de Bandler & Grinder. În plus, Christina este, de asemenea, psihoterapeut licențiat, hipnoterapeut și deține un doctorat în Psihologie.

VA AȘTEPT CU DRAG ȘI MULTA IUBIRE LA UNICUL CURS DE NLP PRACTITIONER SISTEMIC, GENERATIV ȘI SINERGETIC DIN ROMÂNIA INCEPAND CU ANUL 2016.

Mulțumesc pentru suport Chris.

Cu multa dragoste,
Trainer NLP Dorel Butuca

www.nlpinstitut.ro, office@nlpinstitut.ro
Mobil - 0040 721.28.12.42
Photo
Wait while more posts are being loaded