Post is pinned.Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
VIETI ANTERIOARE

In timpul unei transe hipnotice , spiritul subiectului este controlat de hipnotizator , care actioneaza ca un agent indirect de alimentare magnetica . Duhul se intoarce la corp dupa iesirea din transa face posibila constientizarea starii mentale a materiei ,a corpului fizic . Exista o dantela intermediara care permite unirea corpului si spiritului – Perispiritul, care ajuta la manifestarea Duhului si permite conexiunea sistemului material cu centrul de comandă , care este Duhul .

Relatia dintre spirit si materie costituie obiectivul principal in toate tipurile de exerciții spirituale .După cum stiti , problema multora dintre subiecti se refera la abilitatea de a se conecta cu Duhul Sfant , care conduce toate miscarile corpului prin vointa si creier, generand posibilitatea transportului de fluid prin intermediul canalelor nervoase .
Atunci cand acestea sunt infundate , la fel ca in cazul paraliziei sau atrofierii ,Duhul nu mai are comanda din regiunea afectata , deoarece nu exista suficienti stimuli .
Asadar, pentru a trece acest obstacol , sau prejudiciu generat de factori diversi , avem motive sa facem exercitii spirituale . Ele nu sunt nimic mai mult decat , generatoare de energie si acumulari puternice de vointa a Duhului , prin centrul sau de receptivitate , care este creierul si incearca sa reabiliteze sistemul , sa ia comanda din nou a partii vătamatămate .

Prin doctrina spiritualista stim ca, suferintele morale si materiale ale fiintelor umane sunt teste de ispasire ,la care se supune orice fiinta incorporata , incarnarile sunt rezultatul comportamentului trecut, in aceasta viata sau in vietile trecute .
In cazul in care multi dintre noi la o varsta frageda , am trecut testul unor afectiuni care ne puneau viata corporala in pericol,'cumpenele vietii'. Noi trebuie să se intoarcem la
timpul trecut, in incarnarile anterioare ,pentru ca acolo vom realiza cauzele acestor incercari.
Neputinta fizica , inhibitiile , decalajele sociale si toate conditiile neplacute ale vietii de astazi , sunt reflectarea comportamentului nostru , mai puțin sanatos din timpul pelerinajelor anterioare ale incarnarilor noastre .

Faradelegea , abuzarea de liberul arbitru ,in existentele anterioare , sunt cauze ale caror efecte apar astazi in vietile noastre , sub forma unor boli fizice si mentale .
Isus ne-a invatat ca , diavolul ne-ar prefera sa intram in viata , fara picioare si fara ochi , ca sa-i slujim si sa nu vedem adevarul . Aceasta invatatura , ne poate conduce catre o mai buna intelegere a problemelor , a defectelor noastre fizice si multe alte boli care provin din recolta a ceea ce am plantat in vietile anterioare.

Dorin Medium Antik
Photo

Post has attachment
Horoscop mai 2014
Principalul eveniment astrologic din acest horoscop mai 2014 este, fara nici o indoiala, revenirea lui Marte in tranzit direct in Balanta, un aspect ce ar trebui sa ne puna intrebari despre ce anume ne motiveaza mai mult in afirmarea noastra, despre aliatii si dusmanii nostri, despre diplomatie si nu agresivitate in relatiile noastre sociale, despre straduinta de a fi cat mai cinstiti si mai directi in legaturile cu oamenii apropiati. Amplasarea lui Venus in zona astrala a Berbecului ne daruieste cutezanta dar si impulsul de ne lasa intr-o pea mare masura in voia unor impulsuri primare, in special in viata noastra sentimentala. 
http://www.diane.ro/2014/05/horoscop-mai-2014.html

Post has attachment

Post has attachment
SPIRITISM -SPIRITUALITATE-RELIGIE

Cercetand istoria diferitelor religii, vom vedea ca  vindecarile sau terapiile sunt cunoscute inca din timpurile cele mai vechi.
Chinezii,Indienii,Babilonienii,Persii cunosteau deja aceasta practica a spiritualitatii.

In Vechiul Testament ,Evreii erau fruntasi la asemenea indeletniciri,deasemenea se face vorbire despre vrajitori,divinatori,proroci condamnand chiar si evocarea mortilor.
Dar sa nu uitam ca Moise si Regele David erau mari initiati in necromantie,adesea invocau spiritele celor plecati in lumea de dincolo, comform Vehiului Testament.
In CARTILE : Deuteronon,Levitic si Iov adesea se face vorbire de manifestarile spiritelor si de bine'cunoscutele fenomene paranormale din ziua de azi.
Poate si asta ar fi fost motivul venirii lui Mesia pe pamant ,pentru ca omul isi descoperise forta data de Divinitate, folosind-o contra semenilor Sai , in foarte multe cazuri. Pana sa vina Mesia pe pamant, omul credea in animale moarte,in rudele decedate, in zei inchipuiti ,in orice altceva dar numai in Dumnezeu adevarat, nu .
Isus ,stia deja ce se petrece in lume, si a poruncit Apostolilor sa duca cuvantul Lui peste tot in lume, inzestrandu-i si pe ei cu puteri vindecatoare. In linii marii, cam asa a inceput religia pe pamant. Dar au ramas si zone neacoperite de Apostoli sau mai bine zis ,nu au reusit sa convinga anumite popoare cu privire la religie, Ei continund sa creada in: soare, luna, foc, zei ,etc
Revenind in in zilele noastre, in jurul anilor 1792-1860 ,in SUA, dar si in Europa, in special Anglia, Franta si Spania exista o mare miscare spiritista ce urma sa zgduie din temelii religia adusa de Isus oamenilor. Marii oameni de stiinta ai vremurilor, terminand cu Edinson si Hasdeul nostru ,studiau spiritismul in scopuri stintifice, mai marii preoti si case regale strigau si se opuneau vehement practicarii acestor metode spiritiste elaborand chiar si legi cu sanctiuni celor are practicau si erau aflati.

O data exacta ar fi 1792 , anul in care Spiritismul a primit aceasta denumire, un anume Allan Kardec ,avea in cercul sau de prieteni oameni de stiinta care studiau aceste fenomene , i s-a propus sa puna cap la cap toate insemnarile lor si chiar sa asiste la asemenea sedinte, unde si el a devenit partas, devenind Medium.
In scurt timp cartile sale deveneau cele mai vadute din intreaga lume si considerate ca a 2 a Biblie, era o doctrina crestin-spiritista ce continea multe argumente, dar  tot a impartit lumea in doua si asa s-a nascut Spiritualitatea. In spiritualitate exista practici pe care le regasim in religia adusa de Isus , doctrina lui Kardec, practici Hindi si Babiloniene , in fine ,o amestecatura.

Stiu mai multe decat pot sa spun aici -si decat cred ca stiu eu ca stiu.

Va urma.....

Dorin Medium Antik
Photo
Wait while more posts are being loaded