Post has attachment
De Bijbel en jouw identiteit - Om een antwoord te vinden op de vraag “Wie ben ik?” kan je de woorden die mensen tegen je spreken of de resultaten van de dingen die je doet als uitgangspunt nemen. Maar waarom zou je deze vraag niet gaan beantwoorden vanuit het oogpunt van degene die je geschapen heeft: God. https://www.youtube.com/watch?v=sLzlbH0zaBU

Post has attachment

Post has attachment
Twijfel je ook weleens aan jezelf, in welk opzicht dan ook? Lees dan nu het bericht "Be proud of yourself!" -  http://365dagenmetgod.nl/2014/04/be-proud-of-yourself/

Post has attachment
Breng Jezus in de dode gebieden van jouw leven - http://bit.ly/1gSOP5B

De essentie van Pasen is vrijheid. Gods plan voor jouw leven is dat je vrij bent! Gisteren zagen we dat de eerste stap om vrij te worden is dat je Jezus openlijk erkent als Redder en Koning. Lees nu ook het tweede bericht van de drieluik "Breek uit je gevangenis" en zet de tweede stap naar volle vrijheid!

Lees nu het bericht: http://bit.ly/1gSOP5B

Post has attachment

Post has attachment
Misschien vind je me nu ouderwets. Dat kan, maar dat zij dan maar zo. Ik ben er namelijk van overtuigd dat God seks niet bedacht heeft als iets goedkoops dat er is om te consumeren. Nee, ik denk dat God sex bedoeld heeft als iets kostbaars, iets waar we zuinig op mogen zijn...

Post has attachment
"Zien is geloven", een uitspraak die je vast wel eens heb gehoord. Toch is dit niet een waterdicht principe. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar Johannes de Doper. Hij is degene die Jezus doopt en er bij is als de Heilige Geest in de vorm van een duif uit de hemel komt en God de volgende woorden uitspreekt: "Dit is mijn geliefde Zoon. Hij Verheugt mijn hart." (Mattheüs 3:17). En toch twijfelt hij of Jezus de zoon van God is.

Post has attachment
De dief komt om te stelen - http://365dagenmetgod.nl/2014/02/de-dief-komt-op-te-stelen/

Herken je dat? Je wijdt je toe aan God en de ellende komt in je leven. Nou als jij het niet herkent dan ken ik minimaal één iemand die dat wel herkent. Zijn naam is Job. In de bovenstaande tekst lezen we dat hij een oprechte en vrome man was. Hij had ontzag voor God en bleef weg bij alles wat verkeerd was. En juist daardoor was hij zo interessant… voor Satan.

Post has attachment
Intimiteit tussen Vader God en jou - http://365dagenmetgod.nl/2014/01/intimiteit-tussen-vader-god-en-jou/

Mijn hart springt op van blijdschap. Het is iets van de laatste jaren zodra ik het woord intimiteit hoor. Ja, je leest het goed intimiteit… Intimiteit is al heel bijzonder tussen twee mensen, maar ken je ook de intimiteit tussen Vader God en jou!?

Post has attachment
In voor- en tegenspoed - http://365dagenmetgod.nl/2014/01/voor-en-tegenspoed/

In voor- en tegenspoed. Een belangrijke uitspraak rondom het huwelijk. Maar ook zeer toepasbaar op onze relatie met God. Alleen dan net andersom.
Wait while more posts are being loaded