Post has attachment
Een half jaar geleden besloot GreenSmoke® om zich terug te trekken in Europa. Novus Fumus heeft haar best gedaan om goede alternatieven te vinden, en biedt alle producten die compatible zijn nu aan op http://www.novusfumus.nl/nl/cartomizers/green-smoke-compatibel/

Wij willen graag weten wat jouw favoriete merk en smaak is! Vind jij jouw nieuwe smaak beter dan GreenSmoke® dan horen wij dat graag. Wij zijn erg benieuwd naar jouw mening.

Post has attachment
Rookt u nog normale sigaretten of bent u helemaal overgestapt naar het dampen? Klik hieronder op wat voor u van toepassing is.
-
votes visible to Public
Poll option image
Ik damp alleen nog maar.
Ik damp helemaal niet meer
0%
Naast het dampen rook ik soms ook nog.
100%
Ik damp alleen nog maar.
0%
Ik damp helemaal niet meer

Koopt u ook wel eens Mountain Clove Cartomizers? Dan hebben wij helaas slecht nieuws voor u. Green Smoke heeft besloten om te stoppen met de productie van Mountain Clove. Novus Fumus heeft nog wel voorraad van de 0%, 1.8% en 2.4% maar op = op.
http://www.novusfumus.nl/c-2491177/mountain-clove/

Dan is er ook nog goed nieuws. In de wandelgangen hebben wij gehoord dat Green Smoke binnenkort met een nieuw product komt. We kunnen er nog niets over vertellen maar we houden u op de hoogte

Post has attachment
Wat is jouw favorite Green Smoke smaak, en waarom? Deel jouw informatie met ons en ontvang een gratis pakje cartomizers.
Photo

Post has attachment
De Green Smoke e-sigaret is natuurlijk zwaarder dan een normale sigaret. Wil jij graag de Green Smoke in jouw mond laten hangen? Gebruik dan de korte batterij, deze is veel lichter en valt minder snel uit jouw mond.  Let wel op dat je niet per ongeluk door de e-sigaret door blaast, dat kan schadelijk zijn voor de batterij.
Photo

Post has attachment
Wij vinden dat de batterij met rode LED "minder" fijn rookt dan de batterij met groene LED.   Heb jij deze ervaring ook? Of ben je juist van mening dat de batterij met rode LED beter is? Wat vind jij?
Photo
Wait while more posts are being loaded