Post has attachment
Tijdens deze nazomer periode zijn we druk bezig geweest met allerlei projecten op en rondom Schouwen-Duiveland. Zo hebben we een aantal tuinhuizen geplaatst in Zierikzee, Bruinisse en Hellevoetsluis.

De volledige projecten, met foto's van de aanleg en het resultaat, zijn te bekijken op onze website: https://bit.ly/2CLQE7R

Post has attachment
We kregen een aantal foto's opgestuurd van een tevreden klant! We hebben een paar weken geleden de bloembakken, met prachtige palmen, voorzien van de juiste bewatering en verlichting.

Bekijk alle foto's op de website: https://www.dehovenier.nu/portfolio/plantenbakken-met-palmen-op-een-dakterras
Photo

Post has attachment
Op dit moment hebben we in Zeeland te maken met haast tropische temperaturen, wat gepaard gaat met een aanhoudende droogte. Hoe kunt u hierbij uw gazon het beste onderhouden? Lees er alles over op onze website: https://www.dehovenier.nu/gazon-onderhouden-tijdens-aanhoudende-droogte-1063

Post has attachment
Nieuwe bestrating van een oprit in Zierikzee
Begin mei zijn wij aan de slag gegaan met het vernieuwen van de bestrating van een voortuin in Zierikzee. De bewoners van deze woning hadden de wens om de huidige bestrating te vervangen, terwijl er ook nog ruimte was voor beplanting aan de straatzijde van de voortuin.
Lees meer op https://www.dehovenier.nu/portfolio/nieuwe-bestrating-van-een-oprit-in-zierikzee

Post has attachment

Post has attachment
Bomen voor op het balkon
Een balkon is vaak lastig om gezellig aan te kleden en om daarnaast ook nog eens een groene tint aan te geven. Er is weinig ruimte en je komt er niet dagelijks waardoor je het onderhoud wel eens wilt vergeten. Het voordeel is natuurlijk wel dat je weinig in de tuin hoeft te doen.

We krijgen regelmatig de vraag .... Lees verder op https://www.dehovenier.nu/bomen-voor-op-het-balkon-947

Post has attachment

Post has attachment
Ons sierhekwerk model Beeckestijn uitgevoerd met een extra sierornament in elk element hekwerk. Dit sierhekwerk hebben wij in zijn geheel samengesteld met de klant. Al het hekwerk moest getoogd worden en enkele toog elementen moesten ook nog uitgevoerd worden in een bocht. Super maatwerk dus!
Ook interesse? Bel of app 06 26056030 of kijk op onze site www.subliemhekwerk.nl
Photo
Photo
24-11-17
2 Photos - View album

Post has attachment
Je dakterras veilig maken met dit prachtige model balkonhekwerk!!

Handig om te weten... Een balkonhekwerk moet aan een aantal basis eisen voldoen, n.l.
1. Sierhekwerk uitvoeren met massieve spijlen
2. Ruimte tussen de spijlen max. 10 cm.
3. Het hekwerk moet 110 cm. hoog zijn vanaf de vloer

Ons model Bantam is als balkonhekwerk in een variant uitgevoerd. Dit keer met massieve vierkant spijlen van 14 x 14 mm. Om het fraaier te maken zijn de spijlen om en om getorst! Ziet u het element wat langs de daklijn loopt !! En de palen met speciale muurbevestiging ? Super maatwerk!! Ook interesse bel 06 26056030 of kijk op onze site www.subliemhekwerk.nl
Photo

Post has attachment
Een groot aantal bomen en planten verliest zijn blad in de winter. Daardoor vallen de groenblijvers des te meer op. Coniferen, struikklimop en bamboesoorten zorgen voor mooie, groene hoeken in uw tuin.

https://www.dehovenier.nu/category/tuintips-en-trends
Wait while more posts are being loaded