Post has shared content

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Să realizezi un rose din soiul Fetească Neagră nu este ușor, mi-a plăcut curajul de a face această propunere.Mi-a placut culoarea, aroma si mi-a mai placut ceva. Povestea brandului.
Mirachi provine din limba aromânilor și înseamnă „Dor”, dar este un dor diferit. Nu este dorul de o ființă iubită care îți lipseste sau care ți-a frânt inima. Are sensul de speranță, este dorința și încrederea că vei reuși.
https://mirelacoman.ro/vinuri-crama-histria-si-branzeturi-delaco/

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Aplicatia WowApp este uimitoare!
Funcționează pe o conexiune la internet foarte slabă, lucru esențial pentru cei care folosesc internetul pe telefon.
Cu WowApp, toate apelurile sunt gratis, indiferent dacă sunt audio, video sau conferințe. De asemenea, poți apela un număr de telefon fix sau mobil oriunde în lume la cele mai mici tarife de pe piață.
Profită de cele mai bune tarife pentru apelurile internaționale(caută destinația unde vrei să suni și verifică tarifele incredibile pentru apeluri internaționale prin WowApp).
WowApp a fost aplicația de chat pe care am ales să o folosesc de ceva vreme(si mai ales cand am fost plecata in vacanta) deoarece are toate caracteristicile de care am nevoie la o aplicație: Mod Privat, stickere și apeluri audio/video. Am putut vorbi cu familia și toți prietenii mei ...
Poate fi instalata si folosita concomitent pe smartphone. laptop, PC, tableta...
Mai mult de atat, se poate face și bani cu ea!
Acceseaza link-ul meu de invitatie, pentru a afla mai multe informatii despre aplicatia WowApp sau pentru a te alatura comunitatii utilizatorilor WowApp .
Link de invitatie https://www.wowapp.com/w/fanicarahaian
Photo
Wait while more posts are being loaded