Post has attachment
300 000 katselukertaa rikki! 📷🌍
Photo

Post has attachment
Google plus ei ilmeisesti ole kovin monella käytössä ja ainakin itse unohdan käydä lukemassa jutut täällä jolloin monet tärkeähkötkin tiedotteet local guidesiin liittyen menee ohi. Ehdottaisin että jos jotain tapaamisia tai tärkeitä tiedotteita jatkossa julkaistaan, voisi niitä välittää esimerkiksi whatsapissa (tiedostan, ei todellakaan paras valinta, mutta tilastollisesti yleisin pikaviestin jolloin kynnys osallistua madaltuu). Pikaviestipalvelun välityksellä saisi myös tarvittaessa välitettyä teknistä tukea nopeasti. Mitä mieltä olette? Eriäviä mielipiteitä otetaan vastaan. 🤔

Alla linkki ja QR koodi luomaani ryhmään. Huomaathan että ryhmään liittyessäsi, kaikki siinä olijat näkevät puhelinnumerosi!

https://chat.whatsapp.com/FLQdIbDP4fI02gDw3YiGRM
Photo

Post has attachment
Mukavaa talvisen Helmikuun alkua kaikille. Huomasin uuden ominaisuuden putkahtaneen Google Mapsin Local Guide'jen alkusivulle, josta voi myös ilmoittautua Local Guides-ohjelmaan. Kyseessä on lisää mukavaa tilastotietoa kaikkien omista muutoksista Google Mapsissa. Nyt voit kuukauden tarkkuudella tarkastella milloin olet ollut vaikka ahkerampi vastaamaan kysymyksiin, kuin lisäämään paikoista olevia valokuvia. Sinänsä taulukolla ei ole mitään muuta hyötyä kuin näkee oman tuottavuutensa ja datafriikit kuten minä pääsevät kurtistelemaan kulmakarvojaan. 😄😂🤣

Näillä tervehdyksin jatkamme Helmikuuta eteenpäin.

Ja vielä; Ketkä aikovat osallistua aiemmin ilmoittamaani "Sairaaloiden ja Terveydenhuollon palveluiden faktojen tarkistukseen" 3. päivä? Ja osallistujille vielä muistutuksena se, että jos täyttäisitte aiemmin postaamani lomakkeen, kun olette päivän lopussa. Niistä tiedoista on muille erityisen suuri merkitys. Kiitos.
Pori
Photo

Post has attachment
Merkki on väärässä paikassa ja ei ole mahdollista muokata, eikä ilmoita onkelmasta. 🤔
Mustionjoki
Raasepori

https://goo.gl/maps/TJztyoHfciK2

Post has attachment
Moi kaikille. Helmikuun 3.päivä Google Local Guides'it ympäri maailmaa lisäävät, muokkaavat ja tarkistavat erityisesti sairaaloita ja muita vastaavia paikkoja esim. terveyskeskukset. Pyytäisin kaikkia huomioimaan tuon päivän, tekemään mahdottomia paljon tarkistuksia. Päivän jälkeen voi täyttää lomakkeen, jonka LG +Sagir Adamu on tehnyt. Lomakkeessa on yksinkertaisia kysymyksiä siitä mitä muokkauksia teit tuona päivänä. Linkistä sen myös tähän.

Post has attachment
Viitaten aiempaan tekstiini,niin tässä on lomake, jonka voi täyttää helmikuun 3.päivän jälkeen jos on tehnyt muutoksia, muokkauksia tai lisäyksiä terveyspalveluihin.

Post has attachment
Nyt tulee kohtaan 'Omia saavutuksia' pieni lisäys;
Sain vihdoin myös "Mestaritason Valokuvaaja" merkin. Viimeiset mitä siitä uupui oli se että piti saada 1 000 kuvaa julkaistua. No, nyt on! Näyttökertoja kuville on noin 3 000 000 kertaa, eli ei mikään kovin suuri lukema. Seuraava tavoittein onkin sitten varmaan päästä tasolle 9. Josko ensi Jouluksi onnistuisi... 🤔🤔
Photo

Post has attachment
Moi jälleen kaikille. Jälleen on Google Maps'iin tullut pieni, mutta odotettu lisäys. Kohdassa arvostelut jossa näkyvät Teidän arvostelemanne paikat, annetut tähdet ja lisätyt kuvat, on nyt arvostelusi tykkäysten lisäksi nähtävissä myös kuinka monta kertaa arvosteluasi on luettu. Laitoin vielä kuvan esimerkiksi. Pidän tätä hyvänä lisänä tulevaisuuden kannalta kun tekee lisää arvosteluja. Nyt alkaa hahmottua mitä tietoa ihmiset arvostavat paikoista. Mitä mieltä muut olette? Hyvä vai huono juttu?
Pori
Photo

Post has attachment
Terve. Teillekin on varmasti jo tullut, tai tulee vielä lähipäivinä yhteenveto Local Guide'na vuodesta 2017. Kaksi 1. kuvaa ovat minulle saapuneesta sähköpostista, ja viimeinen Google Maps sovelluksesta. Omasta mielestäni sähköpostin tiedot eivät joltain osin pidä ollenkaan paikkaansa. Tiedän, että kyseessä tosiaankin on vain vuosi 2017, ja olen jo sitä ennen ollut jäsen ja tehnyt muokkauksia ym. Otetaan esimerkiksi "arvioit". Sähköpostin mukaan tein viime vuonna 40 arvioita, mutta vuonna 2016, sekä nyt viikko tätä vuotta olisin tehnyt vain 6 arviota. En millään voi uskoa tuota tilastotietoa todeksi. OK, ei se minun maailmaani, eikä kenenkään muunkaan, kaada, mutta jotain virheellistä noissa luvuissa on. Olisi mielenkiintoista nähdä myös Teidän muidenkin tilastoja, tällainen tilasto-friikki kun olen. Laittakaa rohkeasti vain omia saavutuksianne myös. Ai niin; itselläni tuli tänään kuvissa täyteen 3 000 000 näyttökertaa. Saavutus sekin! 🤗
Pori
PhotoPhotoPhoto
7.1.2018
3 Photos - View album

1. Hyvää Uutta Vuotta kaikille!
2. Gott nytt år för alla!!
3. Suomensaameksi en löytänyt käännös tähän käännöstä.
4. Ja neljänneksi viralliseksi kieleksi ei tarvitsekaan kirjoittaa erikseen. 🤗

Oletteko muuten koskaan miettineet kuinka paljon enemmän tietoa Googlella on kuin Sinulla itselläsi, esimerkiksi kun lisäät paikkaa tai muutat jonkun paikan tietoja Google Mapsista ja Google ei hyväksykään useasta paikasta tarkistamaasi tiedon tarkennusta? Vai onko kone yksinkertaisesti vieläkin vain niin "tyhmä" ettei tajua katsoa oikeista paikoista? Tai jos Googlen moderaattori on tarkistanut tiedot, ja todennut ne vääriksi? Nyt puhun paikoista joissa olet käynyt ja tiedät lisäämäsi tiedot täysin varmasti oikeiksi kun olet niitä paikanpäällä kysynyt. Faktoja tarkistettaessahan (olipa pitkä sana) voi törmätä jopa muutosten tarkistukseen jotka olet itse tehnyt, joten tässä on paikkoja lisättäessä tai muutettaessa "trollauksenkin" mahdollisuus muilta Local Guideseilta. Vielä vuosi sitten kun oli mahdollista käyttää Google Map Makeriä, oli trollaus yleistä. Ei onneksi Suomessa niin paljoa. Silloin pystyi Google Mapsiin lisäämään paikan, ja seuraavaksi hypätä Google Map Makeriin hyväksymään paikan ja tsip, paikka oli varmistettu. Näinhän muun muassa 'Trump Tower':n nimi muutettiin kyseen alaiseksi. Omien muutosten oikeaksi hyväksymisen itse, piti samalla ehkäistä, mutta näkyy ainakin itselläni olevan mahdollista faktojen tarkistusten kautta.

Tässä nyt tuli monta asiaa ja miettimisen aihetta heti vuoden alkuun, ehkä joku kuitenkin ymmärtää asiani tarkoituksen.
Pori
Wait while more posts are being loaded