Post is pinned.Post has attachment
Bun Venit in acest Grup ! Like & Share va rugam ! ;)
Ai capital si nu știi cum sa il pui sa lucreze pentru tine ? Dobânzile date de Bănci nu te mai mulțumesc ? Vrei sa înveți cum se fac investiți durabile și Profitabile ? Atunci ...Intra pe www.PontBursier.ro si afla de la Investitori Profesioniști cum se Investește si câștigă Bani la Bursa de la București !! Fa-ți cont valabil pe site și Primești PONT Garantat de profit minim +10/50 % pe an !! ;)  ...

Post has attachment
https://youtu.be/HyQdrN7iRq8 Cere acum mai multe detalii pe adresa de mail: miauti65@yahoo.com

Post has attachment
Fotograf & Cameramen, Evenimente
- Filmari video digitale, Fotografii digitale & analog, Lumini laser, Masina fum greu, Invitatii nunta, botez, cumetrie, obiecte personalizate (cana, tricou, breloc, fata perna, coperti CD<DVD,biubelou).
- Fotograf & Cameramen, la diferite evenimente (nunta, botez, cumetrie, aniversare, prteceri private, serbari scoli & gradinite, Fotografii promotii).
inchiriere masina fum greu, lumini laser.
- Pentru comenzi ferme se ofera gratis: Fotoalbum, tablou + rama, un rand de DVD-uri (Copii), la alegere un obiect personalizat.
- Muzica petrecere: Calculator - Formatie.
- Fotoboo se realizeaza la comanda contra cost in functie de marime, nr de pagini, coperti (piele sintetica - coperti normale cartonate). La comenzi mai mari de 2.500 ron 3.000 ron Fotobook-ul este inclus in pret.
Pentru comenzi sunati la telefon: 0726 483 089. Marian.
Atentie!!!!!!!! Nu dau informatii telefonic mai mult decat sunt date in acest anunt.
Informatii suplimentare le pot furniza in discutii fata in fata la prezentarea ofertei si eventuala semnarea contractului.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
22.03.2017
19 Photos - View album

Post has attachment
case la cheie si la rosu, case de lemn, 0758277298
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2017. 03. 15.
6 Photos - View album

Post has attachment
In timpul dansului, podeaua va fi acoperita de un fum greu, iar mirii vor parea ca plutesc pe aceasta patura de fum.Fumul greu este realizat 100% din gheata carbonica, acesta ramane la nivelul podelei pe tot parcursul dansului.Se foloseste gheata carbonica si la primire pentru cupele de sampanie.
Cantitatea si volumul de fum greu dupa ringul de dans se poate modifica in functie de dorintele dvs.

Vulcanii au o inaltime de 1,5 m si o durata de 30 secunde , se actioneaza wireless pe telecomanda oricand pe perioada melodiei dvs doriti.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
13.03.2017
6 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment
Aplici instructiunile si ai rezultate! Proiect B: singurul cu adevarat stabil! Avem un scop maret: Hollywood! Rapid si complet! Ne extindem nelimitat! De ce sa nu faci bani aici? Bani online, spre Hollywood! Bani online, cu un subiect de Hollywood! Cariera exceptionala! Trebuie sa ajungem la Hollywood! Solicitati detalii acum la adresa de email: miauti65@yahoo.com
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Iubesti cartile? Daca iti place sa citesti, sau ai prieteni iubitori de carte, te invit aici : http://bit.ly/292zODG, locul unde te inregistrezi gratuit si poti achizitiona un pachet cu 5 carti memorabile , la un pret avantajos ! Acest pachet poate fi un cadou minunat pentru prietenii tai si daca iti place ce gasesti pe acest sait iti poti construi o afacere pentru timpul liber !
Photo
Wait while more posts are being loaded