Post has attachment
En deze wilde ik al een tijdje delen, over het verbindende karakter van muziek en hangouts.. een artikel over +Daria Musk uit 2011.
Favoriete quote:
We played for guys in Sweden, ladies in London, a girl in the Dominican Republic, people in Argentina and Ghana and a mother and son in China. A hospital in Portugal fed the live-stream of the concert onto the screens in their ER room to cheer up patients and nurses. I saw little girls dance to my music on an Australian Sunday morning when it was Saturday night for me. I watched the sunrise in Norway through a new fan’s screen while I played my song called “Foreign Cities”. It was the most beautiful thing I’d ever seen.
I can’t even begin to describe what it was like to connect with these amazing people all together all at once…. The distance between us disappeared…

Post has attachment
Inspiratie op de zaterdag!
Wat als je kinderen op jonge leeftijd al kunt leren te herkennen waar ze goed in zijn en wat ze gelukkig maakt? Zou dit gevoelens van boosheid en angst kunnen verminderen? Zou dit de sfeer in de klas en interactie met leerkrachten kunnen verbeteren?

Yep! Dit toonde +Clara den Boer aan met 'lessen in geluk' voor basisscholen. Zie www.gelukskoffer.nl/de-gelukskoffer. Een pakket lessen dat volgens mij erg lijkt op de leiderschapsontwikkeling die over het algemeen is voorbehouden aan het management van de grotere organisaties. 

Mijn take-away uit het programma: een manier om onderlinge verstandhoudingen te verbeteren is meer inzicht hebben in jezelf...

Post has attachment
De Nacht van de Vrede bij IKV Pax, samen met Jurgen Rayman, onze Minister van Vrede en supporter van MasterPeace
Photo

Post has attachment
Nog oude mobiletjes thuis? Je kan m inleveren...bij Seat2meet.com 
Lees hier blog van Raoul Wijnberg waarom zij mee doen!

Post has attachment
Allemaal kijken hè?

Post has attachment
Is Peace One Day gelieerd aan Masterpeace trouwens? Zie onderstaand bericht dat ik vanavond tegenkwam op nu.nl over een concert in Den Haag.

Post has attachment
met dank aan onze vrienden van XITE!

Wie kent niet Martin Luther Kings speech “I have a dream”?  50 jaar geleden en vandaag nog minstens zo actueel. Wat gaat Obama morgen belissen? Wat is zijn en jouw droom? Hoe bouwen we samen bruggen, niet door ieders gelijk te bewijzen, maar door bruggen te bouwen en met respect naar voren te kijken. MasterPeace zet zich in met “Music, Art, Play and Dialogue”, gebaseerd op een droom en door het gewoon te doen, met jou en met miljoenen anderen.Doe mee, sta op, benut je talent.
Zoals Martin luther King speechte: een stem kan in een kamer verandering veroorzaken, een kamer in een stad, een stad in een land, een land in de hele wereld. Het begint bij jou en mij!

Wow 26 leden alweer! Vinden jullie het een idee om hier wat te delen over wat je al doet / hebt gedaan in de 'sociaal betrokken' sfeer?

Wie weet brengt dat elkaar op ideeën voor een Nederlandse MasterPeace club?

Aftrap:
In 2008 deelnemer geweest bij VisieNL, een initiatief om Nederland sprankelender, ambitieuzer en duurzamer te maken ( http://www.ser.nl/nl/publicaties/overzicht%20ser%20bulletin/2009/juli_augustus_2009/05.aspx) en in dat kader www.ikbendieverandering.nl opgezet, maar nooit echt aan de promotie kant toegekomen... :)
Daarnaast ben ik regelmatig aan het fundraisen geweest, o.a. rond Alpe d'HuZes (http://www.opgevenisgeenoptie.nl) en Movember (www.movember.com). Ook ben ik een tijd voorzitter geweest van de Jonge Humanisten, die zich inzetten voor een menselijke/rationele samenleving (ipv dogmatisch) en de belangen van vrijdenkende minderheden behartigt.

Bij welke initiatieven ben jij betrokken geweest of waarover heb je gedacht om bij te dragen?

Post has attachment
Welkom!
Ik ben blij dat je geïnteresseerd bent in MasterPeace (anders was je natuurlijk niet op deze pagina terechtgekomen :))
Naast mijn zakelijke ambities als marketeer bij Google, heb ik me ook een persoonlijk doel gesteld, namelijk om initiatieven te ondersteunen die een positieve impact op de wereld hebben.

Daarom zou ik via deze community graag met jou in contact komen. Wat zijn je ideeën? Wat zou je in Nederland willen veranderen? Bij welke conflicten in andere landen voel je je verbonden?   

Niet bekend met MasterPeace? Hieronder vind je een video met uitleg.
Wait while more posts are being loaded