Post has attachment
Uw natuurstenen bezitting laten renoveren of onderhouden ?
Nstone is een gespecialiseerd natuursteenonderhoudsbedrijf met diensten voor bedrijven, instellingen en particulieren. De focus ligt op het reinigen, slijpen, schuren, polijsten, impregneren en onderhouden van alle soorten natuursteen.
Photo

Post has attachment
Help Novon de goede doelen KWF, Hospice en Intermezzo te steunen door onze loten te kopen. Er zijn veel prijzen te winnen zoals o.a. Cannondale racefiets, Apple Ipad, overnachting Huis ten Wolde, stofzuigers, schoonmaakpakketten en vele andere prijzen.

De trekking is op dinsdag 30 augustus a.s. en de prijswinnaars worden via onze facebookpagina bekend gemaakt.

De loten zijn te koop bij onze Mont Ventoux-teamleden of via Facebook te bestellen.

Foto: Cannondale Racefiets
Photo


MISSIE EN VISIE

Novon Schoonmaak is een kleinschalig schoonmaakbedrijf. Iedereen kent elkaar, is betrokken en denkt mee over datgene waar het uiteindelijk om draait: schoonmaak op hoog niveau. Dankzij deze prettige werksfeer zijn onze medewerkers betrokken. En beschikken we vrijwel altijd over enthousiaste, representatieve mensen die voor u aan de slag willen gaan.

OPMERKELIJK NOVON

Schoonmaken is mensenwerk. Met die mensen maken we het verschil. We vinden schoonmaken geen bijbaan, maar een beroep dat wordt uitgevoerd door opgeleide professionals. Door onze professionals te coachen en begeleiden, kunnen zij zich van hun beste kant laten zien. Dat is opmerkelijk Novon!

KWALITEIT VAN ONS WERK

We zijn ons ervan bewust dat de uitstraling van uw organisatie valt of staat met de kwaliteit van ons werk. Daarom houden we onze ogen en oren open. Want pas wanneer we u en uw medewerkers kennen, kunnen we écht van waarde zijn. En nog gerichter invulling geven aan de kwaliteit van onze schoonmaakwerkzaamheden.

Post has shared content

Post has attachment
Dank voor de uitnodiging Groveko Ede B.V.

Vanaf de oprichting in 1999 door Fred de Ridder zijn we druk bezig in de schoonmaaksector. We verrichten onze schone diensten voornamelijk voor bedrijven, VvE’s en instellingen.

Voor alle bestaande en nieuwe opdrachtgevers in ons werkgebied Noord-Holland.

Post has shared content
Dank je wel!

Directie en medewerkers van +Groveko Ede B.V. bedanken iedereen voor een geweldig jaar en wensen jou en je familie prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!
Photo

Post has attachment
AT Cleaning Systems is a company that sells a variety of cleaning machines, specializing in pressure washers. Our innovative AT Ecoline is a pressure washer that is powered by a battery. This provides advantages such as: fuel savings, less noise, simple and fast to operate, tax benefit and a custom-made machine.

Post has shared content
Handen wassen - Doe het goed en vaak

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft een handige voorlichtingsfilm gemaakt over wanneer je het beste je #handen kunt #wassen en hoe je dat het beste kunt doen.

Post has shared content
Schoongewoon wint de Finext Nieuw Organiseren Prijs

Eerder schreven wij al over #Schoongewoon werknemerscoöperatie en Onne De Vries Talma van de coöperatie Utrecht over de samenwerking met Groveko (http://bit.ly/10UiFCc) Finext heeft dit concept nu beloond met de 'Finext Nieuw Organiseren Prijs 2014'. Van harte gefeliciteerd Schoongewoon!

Post has attachment
AT Cleaning Systems introduceert de multifuntionele stratenreiniger. Met deze stratenreiniger kunnen problemen aan worden gepakt op het gebied van onkruid wieden en verdelgen maar zorgt er ook voor dat straten compleet worden gereinigd. Met de komst van de nieuwe wetgeving op het gebied van chemische gewasbestrijdingsmiddelen is deze stratenreiniger een milieuvriendelijke oplossing. Deze stratenreiniger is in iedere vorm en maat te verkrijgen. 

Voor meer informatie neem contact op met AT Cleaning Systems of bekijk de foto's en de online demonstraties. 
Wait while more posts are being loaded