Post has attachment
Astazi, intr-un context restrans al optimilor de finala US Open, va oferim 8 predictii pentru WTA – SIMPLU: US Open (SUA), asfalt si ATP – SIMPLU: US Open (SUA), asfalt.

Vom avea parte de meciuri frumoase si interesante, in care finalistii intra cu orgolii ranite si ambitii puternice, un tumult al provocarilor din care speram ca la sfarsitul zilei favoritii sa iasa in evidenta, fara a contrazice prea mult asteptarile noastre.
Link vizualizare: http://www.predictiisport.com/tenis/predictii-tenis/optimile-de-finala-atpwta-singles-us-open/

Va dorim mult succes si va asteptam cu comentarii si sugestii la propunerile zilei.

Post has attachment
Sinopticul de ieri, 31/8/13, arata 11 predictii corecte /4 eronate, o balanta care inclina mai mult decat favorabil, intr-un context al disputelor deloc usor.

Pe masura ce avansam in calificarile de la US Open, pronosticurile isi pierd din transparenta si facilitatea de a prezice cu acuratete deznodamantul, insa rezultatele de pana acum si urmarirea cu consecventa a evolutiei jucatorilor pe tot parcursul acestui turneu, ne incurajeaza sa speram ca propunerile de astazi se vor apropia cat mai mult de rezultatul final.

Va invitam sa vizualizati tabloul meciurilor de tenis ale zilei, cuprinzand 10 pronosticuri la ambele categorii (masculin/feminin) http://bit.ly/17rZIWC

O duminica prospera!

Post has attachment
Peste 70% predictii corecte ieri, 30/8/13, dintr-un numar de 19 predictii, la finalul zilei rezultand 14 corecte/5 incorecte.

Cote destul de mari, fara prea multe surprize, asa cum reiese din tabelul zilei precedente.

Astazi continuam seria calificarilor la categoria de tenis feminin/masculin din cadrul turneului de Grand Slam US Open, oferindu-va spre analiza 14 predictii. Vom avea parte astazi de meciuri extrem de interesante, credem noi, cu fara mari surprize la favoritii zilei.

Va invitam sa le vizualizati la: http://bit.ly/1a8jCKg
Wait while more posts are being loaded