For expert SEO and Content Marketing tips, news and insight.
See all
Members (124,576)
Social Media Training's profile photo
Aaron Charlie's profile photo
Silicon Beach Training's profile photo
Internet Marketing's profile photo
SEO Training's profile photo
Heather Buckley's profile photo
Cee Chrison's profile photo
Nguyen tan Qua's profile photo
Hair Schools's profile photo
Ngân Lê's profile photo
Sherry Life Luxury's profile photo
Marketing Digital Sigzac's profile photo
Saffron.Ne'Canfia Romayne's profile photo
jielian shu's profile photo
Emma van Rijswijk's profile photo
loso solo's profile photo
V Figure's profile photo
NIKHIL KULSHRESTHA's profile photo
Mitch Workman's profile photo
Cove Digital - Web Design's profile photo
Alexander Engzell's profile photo
Jeannie Ferrara's profile photo
Note Box's profile photo
Stephanie Jung's profile photo

Stream

Join this community to post or comment

tai do

Discussion  - 
Đang chuyển tới trang đích ! Tin này chưa được kiểm duyệt. Bạn không được xem tin này. Click vào đây nếu trang không tự chuyển.
1
Add a comment...

Kyle Reddoch

Discussion  - 
 
What are some of the best #SEO podcasts that you are following? #searchenginemarketing #podcasts
2
Add a comment...

Lilach Bullock

Discussion  - 
 
Google Analytics is one of the most effective tools for analysing your website traffic. The tools available here can show you where your traffic is coming from and how you can improve your website to convert this traffic into sales.

The problem for many small businesses is that they have little idea where to start. Google Analytics is a customisable suite of tools that can be quite intimidating when you first open the site. In my latest post here you can discover how you can you take this data and turn it into insights that can have a real impact on your business and increase your revenue.

https://goo.gl/DQzaJt
Google Analytics is one of the most effective tools for analysing your website traffic. Discover how can maximise the data and convert it into revenue
5
Add a comment...

Laurie P. Simon

Discussion  - 
 
 
You don't have to immerse yourself in academic theories. You can create awesome Content with few simple ways. Here is the Good Read: Isla is giving some suggestions for implications for you Content.

https://moz.com/blog/3-concepts-copy-that-converts
Chunking, word recognition, and universal design are the cornerstones of readable copy. Are you writing in a way your audience can easily understand? In this post, Isla McKetta doles out the top insights from her research into readability and its utter importance.
2
Add a comment...

Lynn Reeves

Discussion  - 
 
Google đánh bại Oracle trong Java trường hợp đang bản quyền
 ·  Translate
Google đã giành được một chiến tòa án lớn của Mỹ với công ty phần mềm Oracle sau khi một bồi thẩm đoàn phán quyết nó không công bằng phần thích hợp của các ngôn ngữ lập trình Java. Oracle đã lập luận rằng Google đã vi phạm bản quyền của mình và đã tìm cách gần $ 9 tỷ USD (£ 6 tỷ) bồi thường ...
1
Add a comment...

Hannah Tan

Discussion  - 
 
Indeed, many businesses often wonder they are not getting enough traffic despite a high send out volume. It could be that the content of these messages lack important qualities.. #emailmarketingtips  
It cannot be denied that emails are the best way to communicate. Email lead generation is one way for businesses to get those leads.
2
Add a comment...

Petar Petrov

Discussion  - 
 
 
It is not an "artificial intelligence" as we don't have that yet. It is a machine learning algorithm. Such algorithms may become a component of any future AI, but they are not yet AI. 
Omi Sido, SEO practitioner, outlines the history of artificial intelligence and machine learning and how the RankBrain algorithm learns new concept relationships.
1
Add a comment...

Muhammad Afzal

Discussion  - 
 
TSR Watermark Image, quick and simple batch watermarking, protect your photos online with a watermark.
TSR Watermark Image, quick and simple batch watermarking, protect your photos online with a watermark. - Muhammad Afzal - Google+
2
Add a comment...

Nguyễn Mạnh

Discussion  - 
 
CÁCH PHÂN BIỆT CÁC DÒNG NHÔM XINGFA. LÀM SAO ĐỂ ĐÁNH GIÁ ĐƯỢC 1 BỘ CỬA NHÔM XINGFA ĐÚNG TIÊU CHUẨN?

Hiện nay trên thị trường có rất nhiều đơn vị chuyên sản xuất gia công lắp đặt các dòng cửa nhôm cao cấp đặc biệt là cửa nhôm xingfa. Nhưng để có một bộ cửa nhôm xingfa tốt thì cần phải đạt các yếu tố như sau:
- Như đã biết thì hiện nay trên thị trường có rất nhiều đơn vị chuyên sản xuất thi công lắp đặt cửa nhôm cao cấp đặc biệt là cửa nhôm xingfa. Nhôm xingfa hiện nay thì cũng có rất nhiều loại. Nếu là xingfa nhập khẩu thì nó có xingfa term đỏ và xingfa term xanh (zhongkai), ngoài ra thì thị trường còn có các loại nhôm hệ xingfa. Nhưng tốt nhất vẫn là nhôm xingfa nhập khẩu term đỏ vì ngoài hợp kim nhôm cấu tạo thì màu sơn của nó cũng theo tiêu chuẩn châu âu nên khả năng chống chịu với thời tiết cực kỳ cao đặc biết quá thích hợp với thời tiết ẩm hơi muối của miền trung. Vì vậy để chọn được một bộ cửa nhôm xingfa đẹp thì nó phải hội tụ được tất cả các tiêu chí sau:
+ Điều đầu tiên là chất nhôm cấu thành thanh nhôm phải tốt.
+ Các góc ép phải sát mí với nhau điều này đòi hỏi máy cắt phải chuẩn từng mm và máy ép góc phải tự động, lượng keo ép góc phải vừa đủ và vừa độ nóng để tạo độ liên kết cao sau khi ép góc.
+ Hệ thống roan su phải đảm bảo tiêu chuẩn. Điều này rất quan trọng vì nó quyết định đến sự cách âm, cách nhietj và tiết kiệm điện năng tuyệt đối đã làm nên thương hiệu của loại cửa này.
+ Được sản xuất theo đúng tiêu chuẩn hệ thống máy móc công nghệ cao. ( máy cắt điện tử, máy ép góc tự động và máy CNC)
+ Bộ phận kỹ thuật sản xuất và kiểm tra theo đúng quy trình. Và đặc biệt là quy trình kiểm tra trước khi xuất xưởng.
- Dcwindow là một nhà thầu cửa chuyên nghiệp về cửa nhôm xingfa tại đà nẵng và miền trung, các dòng cửa nhôm cao cấp, cửa kính cường lực, cửa nhựa lõi thép cao cấp u.PVC và là thương hiệu cửa được thị trường chào đón và tin dùng. Dcwindow có đầy đủ các yếu tố về nguồn lực từ:
+ Nguồn nhân lực dồi dào, có kinh nghiệm nhiều năm và được đào tạo bài bản về kiến thức cũng như đạo đức công việc.
+ Nguồn lực tài chính tốt giúp cho công ty luôn hoạt động tốt và luôn đầu tư nghiên cứu để cho ra các sản phẩm tốt nhất.
+ Nguồn lực công nghệ: Với dàn máy móc công nghệ cao và luôn có hướng tiếp cận công nghệ mới dễ hiểu vì sao các sản phẩm của công ty luôn thuyết phục tuyệt đối những khách hàng khó tính nhất.
- Dcwindow ngày càng hoàn thiện phát triển và nghiên cứu để cho ra đời các dòng cưa nhôm chất lượng cao cấp, chế độ bảo hành bảo trì tốt nhất cùng giá cả phải chăng nhất nhằm đáp ứng nhu cầu ngày càng cao của thị trường góp phần phát triển kinh tế và an sinh xã hội.
 ·  Translate
Hiện nay trên thị trường có rất nhiều đơn vị chuyên sản xuất gia công lắp đặt các dòng cửa nhôm cao cấp đặc biệt là cửa nhôm xingfa. Nhưng để có một bộ cửa nhôm xingfa tốt thì cần phải đạt các yếu tố như sau:
2
Add a comment...

Bruce Bitman

Discussion  - 
 
 
When in Japan, do as the Japanese do, right? We all know that it's only courteous to follow the rules of another country when visiting, so it just makes sense for people who are visiting Japan to find some of the things that differentiate Japan...
1
Add a comment...
1 comment

Jon Bingham

Discussion  - 
 
How to Include Reddit in Your Content Strategy
Creating Reddit content is different from normal content marketing. Read on to learn how to find success on this unique social sharing site.
3
Small Business Web Design (SBWD)'s profile photo
 
Great information... Thanks :)
Add a comment...

Lina L

Discussion  - 
 
How to convince key decision makers of the importance of SEO
How do you convince company executives about SEO in digital marketing? One way is to show them the business advantages of SEO
1
Add a comment...

Na Lê

Discussion  - 
 
Có nên chạy deal khi spa vắng khách - tham khảo bài viết để có chiến lược kinh doanh spa hiệu quả nhất nhé các chủ spa...!!!
http://www.spavn.net/2016/05/co-nen-chay-deal-khi-spa-vang-khach.html
 ·  Translate
Bạn làm gì khi spa vắng khách, kinh doanh spa không hiệu quả? Có không ít các chủ spa nghĩ đến việc chạy deal, liệu nó có thật sự tốt? Hiện nay, chạy deal là phương pháp khá phổ biến mà đa số các đơn vị kinh doanh thường hay ...
1
Add a comment...
 
We are potential producers of Iboga root barks and Ibogaine hcl. Ibogaine is the active chemical found in the African Tabernanthe iboga root . It's known for its modern use in treating opiate heroin , cocaine other drug addiction. If any body out there is interested in buying this product feel free to Contact us for more information.
1
Add a comment...

Rick Bannerman

Discussion  - 
 
I've got a question that I was wondering if anyone here had any experience with. If you have a page that is linking to a downloadable file (ex. PPT), is there any benefit to hosting the actual file on your domain or is it fine if the actual file resides in Dropbox?

The file contains no indexable content, essentially just a PowerPoint with images.


Thanks!
1
Add a comment...

Sita Gabriel

Discussion  - 
 
E-commerce Ui kit PSD - http://goo.gl/ne9Tkj
1
Add a comment...

Sita Gabriel

Discussion  - 
 
7 Smartphone & Notebook Mockups PSD- http://goo.gl/YR1AX1
1
Add a comment...

Shiena Chin

Discussion  - 
 
The questions and answers about Marketing automation..
#Faqs #marketingautomation
Callbox answers the most commonly asked questions about marketing automation with reference to its Pipeline Marketing Automation/ Lead Nurture Tool.
9
Add a comment...

Sita Gabriel

Discussion  - 
 
60 Free Icons PSD - http://goo.gl/Ioge4d
5
Add a comment...