Stream

Join this community to post or comment

Kuliner Dunia

RESEPI MASAK  - 
 
Silahkan ditonton, cara memasak Ratatouille lezat dan nikmat.
https://www.youtube.com/watch?v=drTCsxYGzCs
 ·  Translate
1
Add a comment...

husna zahidi

RESEPI MASAK  - 
 
Kacang Botol ni sesetengah orang suka buat ulam je, patahkan dengan hujung jari sedikit, masukkan bersama sesuap nasi pastu terdengar lah krupp krapp bunyi kerangupan kacang botol nih.. hurm macam sedap pulak.. eh hahaha..
 ·  Translate
Assalamualaikum w.b.t.. Resepi Sarapan Mudah Nasi Goreng Kacang Botol @ Kacang Kelisa | hai hui! rasa macam lama pulak tak cerita soal masak memasak nih.. bukan nak cerita apa pon, nak kongsi resepi je eheee, biasalaa ...
2
Add a comment...

Marissa Claire

RESEPI MASAK  - 
1
Add a comment...

sarah m

MACAM2  - 
 
Risau kolestrol mencanak naik bila makanan berlemak, ramai makan phytocol ni setengah jam sebelum makan. Petua senang elak kolestrol masuk dalam salur darah... Kolestrol tak sempat masuk k
 ·  Translate
Kakak Faridah. Itulah dia downline saya yang dah bersara makan gaji, tapi masih gigih makan shaklee daripada tahun 2014. 2014 hingga sekarang. Masih lagi continue makan. Asalnya beliau makan Shaklee sebab kolestrol tinggi...
1
Add a comment...

sarah m

PASTE LINK BLOG UTK D FOLLOW  - 
 
Dalam pasaran, ada pelbagai jenis produk berasaskan kolagen. Kali ni kita tengok cara memilih kolagen terbaik dalam pasaran. Kat pasaraya, kedai dan butik macam-macam jenis kolagen ada... 👉 Kolagen berbentuk pil dan tablet 👉...
1
Add a comment...

Alya Lyna

RESEPI MASAK  - 
 
Assalamualaikum. Hari ni nak kongsi cara-cara untuk buat aiskrim choki-choki yang sedap dan marvelous. Bahan-Bahan : 1 tin susu cair 1 tin susu pekat 4 tin air secubit garam 2 sudu 1/2 tepung jagung Cara Penyediaan : 1. ...
3
Lia Anita's profile photo
 
choki-choki jajanan favoritku jaman dulu
 ·  Translate
Add a comment...
 
Kuih kapit ni bukan je sedap makan time minum petang atau sebagai kudapan, time kita lapor nilah makanan yang boleh kita habiskan dalam sekejap masa jek.hihi.
http://cikmatahariku.blogspot.my/2016/04/kuih-kapit-rangup-dan-sedap-dengan-inti.html

 ·  Translate
4
Add a comment...

About this community

Amanda Suria

RESEPI MASAK  - 
 ·  Translate
Resepi Mudah, Ikan Selar Goreng Kicap, Makanan Simple, Makanan Senang dimasak, Masakan Orang Bujang
2
Add a comment...
 ·  Translate
Assalamualaikum Harga barang semakin naik, kos sara hidup kian meningkat. Memang gusar di buatnya, tapi sebagai pengguna kita kena jadi bijak. Kenapa bayar lebih jika bole jimat. Siapa seperti acik suka berbelanja sec...
2
Add a comment...
3
Nuridayu Zainal's profile photoAnis syuhadak's profile photo
2 comments
 
Ya sama2
Add a comment...

Maisarah Humaira

RESEPI MASAK  - 
 
Cara Gulung dan Potong Kulit Popia Nestum
 ·  Translate
2
Add a comment...

Aing Lee

MACAM2  - 
 
9 Persoalan yang perlu kamu tau di saat berpuasa, PENTING!! ini GAN bagi yang belum tau..
Share Jika Bermanfaat..
https://www.youtube.com/watch?v=Tcr-fmj8Taw
 ·  Translate
2
Add a comment...
 
saya jual kuih kapit yang sudah upgrade dengan coklat dan peanut butter:)
#kuihkapitrangupdnasedap
#kuihkapitcoklat
#kuihkapitpeanutbutter
 ·  Translate
2
Add a comment...
 
Anda sedang mencari-cari produk sesuai sebagai perniagaan part time anda?Anda inginkan kerja part time yang hanya mudah dan tidak banyak risiko?
Mari saya kongsikan dengan anda.Ikut saya buat part time dengan menjual kuih kapit coklat dan peanut butter yang sedang laris di pasaran.Harga terbaik kami berikan.Jika berminat pm/wassap/call 0127878386
Boleh juga jadi side income lumayan bila musim perayaan:)
segera pm/wassap/call 012 7878386
 ·  Translate
5
shiela rosli's profile photo
 
mcm mna ye.
Add a comment...