Post is pinned.Post has attachment
Taistowiki sovellus on julkaistu Androidille pari päivää sitten. Voit ladata sen Google Play kaupasta.

Post has attachment
OpenSource wifi analyzer sovellus wlanien tutkintaan.

Taistowikissä oli katko palveluissa tänään kello 13-17 välillä. Katkokset johtuivat sähköyhtiön katkoksesta ja UPS laitteet eivät riittäneet turvaamaan sähkönsyöttöä. 

Tarkkailemme ja korjaamme mahdolliset ongelmia vielä tänään. 

Taistowikin alusta on päivitetty uusimpaan #Mediawiki   versioon 1.25.1

Post has attachment
Mitä ohjeita Taistowikiin pitäisi lisätä? Tarkentaa kommenttikenttään niin voimme mahdollisesti lähteä kokeilemaan jotakin uutta ja kirjoittaa siitä sitten Taistowikiin ohje. 
-
votes visible to Public
33%
Windows
33%
Linux
0%
Cisco
33%
Mikrotik
0%
Muuta (kerro kommenttikentässä)

Taistowiki siirtyi #IPv6 aikaan. Tämä ei vaikuta #IPv4  verkossa toimivuuteen. Meidän mielestä nyt on aika vaihtaa #IPv4  verkoista #ipv6   verkkoihin. Esimerkikiksi Googlen, Facebookin ja MTV3 sivut tukevat suoraan #IPv6  osoitteita. 

Onko sinulla käytössäsi #IPv6  osoitteita verkossasi? Oletko katsonut #Taistowiki  sivuilta ohjeita miten voit ottaa #IPv6  käyttöön verkossasi? 

Post has attachment
Tervetuloa kaikki kysymään apua ja keskustelemaan Taistowikin ohjeista tänne omalle yhteisösivullemme. Antakaa palautetta wikistämme ja  antakaa ehdotuksia / vinkkejä niin lisäämme kyllä wikiimme. Jos on kiinnostusta sisällöntuotosta niin tunnuksia kyllä saa wikiin yksityisviestillä.

Onko #Taistowiki  :ssä virheitä ohjeissa (esim. kirjoitusvirheitä), selityksen puute tai jokin asia puuttuu kokonaan (esim. konfigurointiohjeessa tiedostonnimi minne pitäisi kirjoitaa)? Pitäisikö ohjeessa olla tarkemmin asia kerrottuna?

Et välttämättä ole ainoa joka tälläistä asiaa miettii! -> Pyrimme kirjoittamaan ohjeet mahdollisimman tarkasti ja mainita kaikki tärkeimmät asiat. Monesti esimerkiksi konfigurointiohjeissa ei mainita kaikkea sen takia että ohjeesta tulee äkkiä sekava. Tällöin epäolennaiset jätetään sivun alalaitaan linkkien taakse (esimerkiksi jos käytämme toisia lähdetietoina omien tietojemme lisäksi). Monesti meillä ohjeesta voi jäädä kirjoitushetkellä hyvinkin tärkeä mainitsematta tai asia vaatisi lisätietoa. Laita meille viestiä näistä ohjeista niin tarkistamme ja korjaamme toki virheemme. 
Wait while more posts are being loaded