Post has attachment
Ben jij toe aan iets nieuws en zou je willen weten hoe jij impact kunt hebben op het leven van een ander? 
Op vrijdag 23 oktober om 19.30 geven wij van Tax Lien een workshop over investeren. Wij zijn afgelopen jaren actief geweest in het investeren in vastgoed en daardoor dichter bij onze financiële doelen dan ooit tevoren. Dat komt omdat we onszelf blijven ontwikkelen en vastbesloten zijn om onze doelen te halen om eerder te stoppen met werken en te genieten van het leven.
Eric Tanorie geeft deze workshop en inspireert vele mensen met zijn sociale manier van investeren. In de workshop deelt hij zijn kennis en ervaringen met jou over deze wijze van vastgoed investeringen. En hoe jij een succesvol investeerder kunt worden zelfs in deze tijden. Hij geeft tips hoe je dit ook kunt toepassen en hoe je je vermogen laat groeien en een win-win situatie creëert voor alle betrokkenen. Eric durft zijn hoofd boven het maaiveld uit te steken. Durf jij dat ook? Er is niet veel kapitaal voor nodig! 
Wil je meer weten? Schrijf je dan in.

Post has attachment
Binnenkort zijn er weer duizenden liens te koop in Colorado. De veiling is online en voor iedereen toegankelijk. Colorado heeft een rente percentage dit jaar van 10%.

Post has attachment
Beste mensen,
Het gratis webinar bleek zo succesvol dat de limiet van deelnemers was bereikt. We vinden het jammer dat we niet iedereen hebben kunnen laten mee luisteren tijdens het webinar en willen jullie daarom in de gelegenheid stellen deze alsnog te volgen.
We geven daarom hetzelfde webinar nog een keer op donderdag 10 september 2015 om 19.30 uur. We hopen dat jij dan ook kan. Je moet je helaas daarvoor wel even opnieuw aanmelden.
Ina en Wim

Post has attachment
Photo

Post has attachment

Post has attachment
27 augustus 2015 tax deed veiling in Brevard county Florida. Ongeveer 60 properties beschikbaar. Het is een online veiling. Een hoog rendement op je investering! Hier de link naar de lijst.

Post has attachment
Ik nodig je uit bij onze tax lien en deed community. Een openbare community voor iedereen die zich bezig houdt met het investeren in tax lien en deeds. Stel je vragen, deel je ervaringen, succes verhalen of tips.

Post has attachment
Maak jij je zorgen over je pensioen? Zou je eerder willen stoppen met werken of gewoon goed geld verdienen? Dan zijn tax deed veilingen de moeite waard. Hierbij kun je hoge rendementen halen door huizen aan te kopen tegen de waarde van de achterstallige belastingen (vaak tussen de $ 2500 en $ 8.000) en de woning daarna snel weer te verkopen of wacht dacht je van verhuren of verkopen met leaseopties. Wij realiseren zo gemakkelijk 100 tot 200% ROI. Dus kijk eens op de link naar de veilingen voor de komende periode, als je niets doet weet je zeker dat er ook niets gebeurt.
Wait while more posts are being loaded