Post has attachment
Welkom bij Genieten Met Bier. Heb jij een passie voor bier, lekker eten en geniet je van het goede leven? Dan is Genieten Met Bier voor jou de ideale plek. Dagelijks verrassen we je met lekkere recepten die je perfect kunt nuttigen met een biertje en geven we je tips welk biertje bij welk type gerecht past. Ook geven we regelmatig leuke pakketten bier weg, organiseren we proeverijen, kortom als je van bier en eten houdt heten we je van harte welkom!
 
Genieten Met Bier is het platform voor de liefhebber van bier en lekker eten. Steeds meer mensen nemen een biertje bij het eten. Niet voor niets, want de wereld van het bier is bijzonder gevarieerd. Genieten Met Bier geeft je dagelijks lekkere recepten die je uitstekend kunt nuttigen onder het genot van een gewoon of een speciaal bier.
 
Thuis kokkerellen is populairder dan ooit en daar hoort wat ons betreft een lekker biertje bij. Genieten Met Bier laat je het hele jaar door zien wat het echte genieten met bier inhoudt.
Photo

Post has attachment
Waar moet je op letten als je een biertje bij jouw etentje thuis kiest? Biersommelier Kim Lentjes geeft je 6 tips. Lees ze nu op http://genietenmetbier.nl/het-juiste-bier-bij-eten-de-basics/
Photo
Wait while more posts are being loaded