Post has attachment
http://realstew-hungary.hu/ magyar oldal magyar segítséggel
A RealStew, világra szóló lehetőségek kommunikációs központja. Új-Zélandon megalkotott elképzelés, ami a világ kommunikációját és kapcsolattartását hivatott forradalmasítani, gyökeres változásokat hozni. A RealStew egy helyre hozta össze a létező összes kommunikációs lehetőséget: email, chat, közösségi média, a felhasználói csoportok, weboldalak és blogok - egy hírolvasó platformon elhelyezve és elérve egyetlen internet böngésző címére kattintva. Paddy Delaney elképzelése szerint kezelni tudjuk minden kapcsolatunkat, érdeklődési területek szerint, rendkívül kényelmes formában. Nincs szükség újra és újra belépni egy-egy közösségi-, vagy weboldalra, levelező rendszerbe, hanem egy oldalról pillanatok alatt elérhető minden.
Minden amit szerethetsz, itt egy helyen megtalálod!

Paddy Delaney 2009-től megtervezte, megalkotta és fantasztikusan nagy tudású csapatával napról napra fejleszti, ezt a minden elemében új, a jelen kor informatikai igényeinek megfelelő kommunikációs platformot. Minden kommunikációs lehetőség egy helyen, sokkal hatákonyabban ,és eredményesebben. Mindenki számára könnyen elérhetővé válik a világ!
RealStew meghatározása, ha csak 2 perced van .
*********************************
Blog-2 év történése olvasmányosan és számokkal megtöltve
Marketing:bannerek, ötletek, marketing szemlélet
Hirdetésminták
Választható szponzorfalra kérd magad fényképpel és elérhetőségekkel .
Képek.hirdetéshez segítség
[2015.10.10. 22:29:10] Barbarella Tilimon Realstew Mentor: Íratkozz fel hírlevélre -
******************************
Barbarella Tilimon Realstew Mentor: Felhívás!
Aki a Mentoráltjaim2 csoportban nem lesz ott nem hiszem, hogy bármivel magyarázhatná ezt .Türelemmel és megértéssel fogom tudomásul venni Más Mentorra van szüksége
a Barbara barátainak bungalója MINDEN Magyar un főhadiszállása legyen álmom a 6000 fős csoport itt pedig a 600 as dec 4 re
144 en már vagyunk
**************************
Dave Cato Fantasztikus ,mindenre kiterjedő összefoglalója eddig az üzletről , oldalakról-természetesen itt is várakozás van bennem mi az ami még érvényes lesz az új külsőnél-az infók természetesen azok maradnak
http://www.trend4trade.com/Menu_page.html
http://www.trend4trade.com/instructions_menu.html
http://realstewcorp.com/pricing Új oldal még nincs kész , de az ártáblát nézegessük

https://docs.google.com/presentation/d/1jMtRqgQoFKqlR3LWLx7Qey8TbOH68OhdCSm6CG2GR6o/present#slide=id.p ez a regisztráció
https://docs.google.com/presentation/d/1pIWj2lh51TtUmxIiA3-CBvPYIgOJt0emyMOPOZVFNvc/present#slide=id.p Meghívás
https://docs.google.com/presentation/d/1M2Bx3eCpFKuXeZRyTI2eZvsxZf6jzbu_BnaqvMEwrAc/present#slide=id.p
Mentor választás
https://docs.google.com/presentation/d/1xbydBtUB7UxZWlE3H0PfORom7x5OBsaC5zfSciNmVJg/present#slide=id.gc92d4da7b_0_5 Mentorrá válás
https://docs.google.com/presentation/d/1zZfObhIE0xmIo9t2chJGYZnUu9mWFMZa9MxgB1Jp0eM/present#slide=id.gc92fe9a5e_0_5 Csoport készítés
https://www.facebook.com/realstewconnects RealStew központi oldala kérem lájkoljuk lássák csak a magyarok erejét!
http://www.trend4trade.com/Menu_page.html Teljeskörű öszefoglaló angolul Dave Cato tól
http://realstew-hungary.hu/ Tekintettel, hogy az új megjelenésig itt van együtt a legtöbb infó kérem látogassátok kommenteljetek, osszátok meg .
Ha te hirdetsz online és keresel valami jobb megoldást ....RealStew egy új paradigmat tud felmutatni számodra az online marketingben.DE A RealStew szisztéma nem csak a hirdettetőket nyeri meg magának....elnyeri az emberek elismerését is akiknek már annyira elege van a reklámokból.Mi mindannyian csak azt a reklámot szeretnénk látni amiben érintettek vagyunk és nem akarjuk látni azokat, ami egyáltalán nem érdekel minket .A RealStew megtalálta az intelligens megoldást .A RealStew platformon csak és kizárólag olyan reklámokat fogsz látni amik igazán érdekelnek Téged.
ANGOLUL IS--- If you advertise on line and you are looking for a better way ..... RealStew can offer you a new paradigm in online marketing! But the RealStew system is not just a win for advertisers ..... It will be a win for people who are SICK OF ADVERTISING. We all want to see ads for something that we are "In to" but we see thousands of ads, for things we have absolutely no interest in. RealStew has found an elegant solution. On the RealStew platform, you will ONLY see ads FOR THINGS THAT YOU ARE INTERESTED IN.
Nagyon jó kis angol szöveg hirdetéshez
Ez a Realmobile -mobilkommunikáció alkalmazáshoz az ingyenes regisztrációs link
http://www.realstewfinancial.com/ Hoogle Play store ra kaattintasz az oldal alján akkor is meg tudod csinálni , de nagyon szívesen segítek ha kell
Realstew Mentor: szólj ha segíthetek beregizni Kizárólag már regisztrált embereknek
ebben szinte minden itt van
http://realstew-hungary.hu/barbi-en-addig-nem-ajanlom-mig-nem-tudok-eleget-rola/ ezt is olvasd el ha majd lesz időd

Kedves Mentoráltjaim!
Megvannak a nevek, vagyis email címek ,hogy ki kapta a gondoskodó Mentornak járó horribilis 10000 számú részvényt.
Remélem a Ti is közöttük vagytok!
Aki még nem tudná, ismerné a listát,szóljon.KERESSEN!!!!
Legyen itt egy történet ,hátha valaki szíve Velem együtt dobban rá.
Ma este rendkívül sokat tanultam megint !
Nem zárkózom el soha semmi tanulástól, fejlődéstől! Nem derogál ,hogy ezzel automatikusan írjam alá, van valami, amit eddig nem tudtam, vagy nem került még így ,ebben a formájában a figyelmembe.Amennyiben ez eszembe jut , ujjaim alatt kerekedő történetbe íródott volna már.
Legnagyobb sikere azoknak az írásoknak van ,amelyeknél megrohanja az olvasót a felismerés---akárcsak én írhattam volna.
Így volt ez ma velem.Elolvastam szponzorom ,jó barátom posztját a közös csoportban, és rendkívül felvillanyozott a példaértékű gondolatok sora.
""Szomszéd kertje mindig zöldebb"""
Kedves olvasóim én vizuális ember lévén még végig sem olvastam a szlogenné vált mondatot -el is képzeltem a történetet.Pasi még pizsamában is azt lesi a szomszédban sokkal zöldebb a fű .Nem is kíséreli meg jobban megnézni -tudja érzi, beleérzi amoda át minden jobban sikerül,beleköltözik máris szívébe az irigység, kígyóként tekergő-tovagyűrűző rémséges érzése.
Pont ez veszi el eszét,ez akadályozza meg , hogy rájöjjön a legkézenfekvőbb megoldásra...
KEZDJE EL LOCSOLNI a sajátját,tegyen meg mindent érte....
Munka közben beleszeret sajátjába és nem a füve lesz zöldebb , hanem Ő fogja tudni zöldebbnek látni.
Ami a lényeg , energiáit nem egy beteges harc fogja lerabolni a zöldebbért-öröme felhőtlen lesz mert tudni fogja, szép zöld a fű a kertben.
Ez elég is lehet, a sikeres ember lelkének táplálékául szolgálhat, ha tud elégedett lenni.
Kedves, és Nagyra becsült Olvasóm!
Tedd hozzá kérlek gondolataidat írásomhoz,várom véleményedet!
Gyere kérlek olvasd blogjaimat ,ajándékozz meg figyelmeddel!
Légy az Én Nagyra becsült Rendkívül Kedves Olvasóm!
Azt kérdezik picit fellelkesülve mit kell most csinálni?

Mondom semmit amit eddig , vagy eddig kellett volna
Locsolni a saját füvünket, hogy mindig az legyen szemünkben a zöldebb de elég zöld legalább.
Természetesen ez most a RealStew-ről szólt!!!!

Kedves RealStew Barátaim, és akik azok lesznek!
Itt van néhány kulcs fontosságú dolog ,amit tudnod kellene, amikor legelőször érkezel a platformra ,és elkezded használni a felhasználói csoportokat.
1) Legyen Mentorod , hogy segítsen megérteni a RealStew működését,hogyan tudod a legtöbbet elérni az online munkáidban és a platformon
A Mentor kalauzol, hogy mit tegyél és mit ne az oldalon.
2) A világ bármely részéről választhatsz Mentort ,habár sok Mentor jobban szeret csak saját országából jelentkező Mentorálttal dolgozni. Vannak bizonyos előnyei,úgy mint nyelvi nehézségek nem merülnek fel, de sok Mentor szívesen dolgozik bárkivel a világ bármely pontjáról.
Skype,mobil telefonok és az internet úgy általában nagyon könnyűvé teszi hogy a határokon kívül élő embereket is hatékonyan segítsük.
Nincs korlát, szabad elhatározásod, hogy kit szeretnél Mentorálni.Gyors választ fogsz kapni, hogy a kiválasztott Mentorod kíván e veled dolgozni.Ezt előre be is állíthatják a mentor falon, hogy van e kikötésük az országot illetően.
Mentorodat bölcs mérlegelés után válaszd meg .
Nagyon sok közül választhatsz. Olvasd el a Mentor falon a profiljukat és megtudod,hogy ki lehetne a megfelelő számodra.
Mindig fogadd tisztelettel, megbecsüléssel Mentorod idejét, és erőfeszítését amit a Te fejlődésedért tesz, hogy jobban megismerd a dolgokat..jelezd vissza mindig számára,ha valamit még nem tett meg Érted ami a jobb megértést szolgálhatja.
Spammolás–Nagyon nagyon fontos!
Soha ne akard kéretlenül ajánlatodat eljuttatni sem a felhasználó csoportban(Founder például.) multicsetben,vagy magáncsetben,Elfogyott a türelmünk a spammolókat illetően.
Ha ismétlődő spammolás előfordul és a figyelmeztetés ellenére sem hagyod abba el leszel távolítva és ki leszel tiltva a RealStew Platformról.
Ez közvetlen a tulajdonostól, vezetőtől Paddy Delaney től érkező felhívás!!!
Itt vannak a betartandó irányelvek!
Elfogadjuk ha telefonszámodat-skype elérhetőségedet,appchat,Whats app számodat , emailedet posztolod.
Elfogadunk linket egy másik RealStew oldalról. blogról,ami RealStew-re vonatkozó tartalommal bír.
Mindazonáltal
NEM fogadjuk el semmilyen” gyorsan meggazdagodok” kategóriába sorolható megalapozatlan biztonságú oldalak ajánlását Nem engedjük, hogy ilyeneket a Multichat -en vagy a Kontakt listádon szereplőknek küldözgessenek.
Még valami
Mielőtt bármilyen RealStew pénzügyeket érintő információt leközölnél RS csoportokban vagy Facebookon kérdezd Mentorodat vagy felsőbb vezetőt,hogy ellenőrizze.
Rendkívül fontos, hogy minden RealStew tag csak igaz és következetes kimenő információt helyezzen el bárhol is hiszen az online világban azt mindenki láthatja.
Kérjük mindenki legyen tudatában, hogy Ezek az információk mindenkihez eljutnak ezért nagyon pontosnak félreérthetetlennek kell lenniük.
Köszönjük az együtt működést és a megértést
Dolgozzunk együtt, hogy a RealStew a legjobb platform legyen ami valaha létezett!!!!!

Post has attachment

Here the latest Realstew Update been shared around. The weeks are drawing closer to the launch of the New Look RealStew with all that it is bringing with it. The P2P and Loyalty Cards are launching and with it will come a few million more new members, we also have the split of 70-1 on our RealCoin shares mid August. The video chat is scheduled to start with the new look, and the Equity partners will be getting anxious to buy the 5% of shares.
As we are now in a better position than when Paddy began negotiations with them, with them chasing us now, Paddy is now able to re-negoiate for a higher price for our shares than what was agreed upon. It remains to be seen whether they get a move on and sign the deal off, or wait and have to pay a higher price. We await the verdict on that.
Beta testing has commenced and so far it's all going well, and any glitches will show up before we launch.
For those who missed out on getting into the Loyalty card syndicate, they will get an opportunity to go into the Peer to Peer (P2P) syndicate,which is going to prove to be every bit as lucrative as the Loyalty Card. The P2P money will start rolling in 30 days after the launch of the new RealStew. Please ask me for details.
Some of you will be starting to build their portfolio of various streams of income.
The spin off from these syndicates is the links that will come to you and build a nice stream of income from that. Mentors will know already that the income from being a mentor is going to be extremely lucrative and anyone wishing to become a mentor please chat to me. We are going to need more mentors as each new member is going to be allocated a mentor to help them.
This is not a difficult job and we have all the tools to explain the platform and professional videos will be available with FAQ's. Each mentee that a mentor has under him/her is going to find that every person a mentee brings to RS will create another link in their own chain, and they will grow to enormous proportions once we launch in late August.
Each mentor has their own mentor for support. So mentoring will become another huge stream of income, another part of your portfolio.
RealStew is giving opportunities that normally people would never see in a lifetime. Don't miss out because it is going to mean the difference between a stress free retirement (and some will be able to retire from work much earlier if they wish to) a better retirement than they could possibly have on a shrinking pension. It's up to you to decide what to choose.

The RealBank is going exceedingly well and once the RS Bank is launched our credibility will sky rocket, and don't forget that for every transaction that goes through the Bank, members will get a percentage of the fee, again using the 6 degree of separation. We will be banking those who could never afford or get access to a bank account. Each member's account in RS becomes their own bank account. Fees will be very low for transactions and low charges for loans etc. transferring money from one members account to another will be a free service and happen instantly.
Eventually we foresee that everyone will be using the RealBank when they hear about it. We never advertise, people who use it will be the best and truest advertisement.
As usual an acknowledgement that you have read this update report will be much appreciated.
Please everyone, post something on the groups at least once or twice a week, without our input no growth can be shown, and the more growth shown now the more your shares will be worth. I note that many of you are now posting and it's great to see the participation and interest in your platform. Remember that if you don't log in for a period of one month, your sharing status will stop and will only start again if you log in the following month, and this is going to be important to you once we launch.
Have a great weekend and next week I hope to have a lot more news on various fronts that are coming to hand.

Post has attachment

Post has attachment
http://barb-s-onlinesuli.blogspot.hu/2012/11/piramis-nem-piramis.html   lehet véleményezni ,biztos vannak sokan akik nem így látják, vagy ha igen kérem az ellenvetéseket :-)

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded