Post has attachment
Telkens als er een discussie over uitkeringen, met name de bijstand, is, waarbij de meningen (en de aannames) over tafel vliegen, moet ik denken aan mijn vriendin Els. Ze heet anders, maar ze wil liever niet met haar echte naam in mijn column verschijnen. Uiteraard staat Els ook niet op bovenstaande foto. Deze column gaat dus over Els. Het is een lang verhaal, maar ik krijg het niet korter dan dit. Maar al zou er maar één lezer(es) zijn die nu genuanceerder denkt over bijstandsgerechtigden, dan ben ik al tevreden. Misschien moet ik dit ook geen column noemen, maar een artikel. Een artikel over Els geschreven door Marijke Schipper​.
http://sophiamagazine.nl/2017/07/24/jij-kunt-gewoon-nog-wel-werken-bijstand/

Post has attachment
Leef je vanuit verlangen of angst? Waarom doe je iets wel of niet? Monique Mik-Kampman​ schreef een artikel over waarom zij voor zichzelf begon.
http://sophiamagazine.nl/2017/06/05/waarom-wel-niet-angst-verlangen/

Post has attachment
Voor wie wil jij je licht laten schijnen? Hoe ga jij jouw potentieel inzetten voor anderen? Francine ten Hoedt​ en Philine Spruijt​ schreven er een artikel over.
http://sophiamagazine.nl/2017/06/04/nieuwe-baan-wat-past-bij-jou/

Post has attachment
Als je werkloos bent geworden, dan kun je op zoek gaan naar een baan, maar je kunt ook voor jezelf beginnen. Zeker als je ietsje ouder bent, dan is solliciteren best wel lastig. Heb je een passie waar je geld mee zou kunnen verdienen?
http://sophiamagazine.nl/2017/05/18/geld-verdienen-met-je-hobby-hoe/

Post has attachment

Ik heet Birsen en ik heb autisme. Ik wil graag meer bekendheid creeren over autisme en werk en daartoe organiseer ik op 27 mei 2016 van 12:00 tot 14:00 een lunch over werken met autisme in Woerden in samenwerking met een vader die een dochter heeft met autisme. Ik ga dan presenteren en we gaan met elkaar lunchen en in gesprek. De lunch is kosteloos. In maart hebben we al een vergelijkbare bijeenkomst georganiseerd en dat was een groot succes. Wegens het grote succes organiseren we een tweede bijeenkomst.

Meer informatie is via de volgende link te vinden:

https://www.linkedin.com/pulse/wegens-succes-herhaald-lunch-werken-met-autisme-birsen-basar?trk=hp-feed-article-title-publish

groeten Birsen.

Post has attachment
Ga jij als Sales Manager Nederland bij Crown Intern Transport zorg dragen voor de verdere op- en uitbouw van bestaande en nieuwe relaties?

Bekijk de vacature en solliciteer: https://www.wetalent.nl/recruit/vacatures/crown-intern-transport-bv/sales-manager-nederland/144/

Post has attachment
Het grote voordeel van een carrièrebeurs is dat je de mogelijkheid krijgt om potentiële werkgevers op een informele manier te ontmoeten, waardoor je direct een persoonlijke band kunt opbouwen.

Hoe haal jij het meest uit de carrièrebeurs?
https://www.wetalent.nl/als-winnaar-naar-huis-6-tips-voor-de-carrierebeurs/

Post has attachment
Een recente trend op de arbeidsmarkt laat zien dat steeds meer mensen de voorkeur geven aan een klein bedrijf. Geldt dit ook voor jou? 

Ontdek het hier: https://www.wetalent.nl/verschuiving-van-groot-naar-klein-bedrijf-waar-voel-jij-je-thuis/

Post has attachment
Word jij de nieuwe Accountmanager bij Sieben & Co die de omzet gaat vergroten in Zuidwest-Nederland en Utrecht?

Bekijk de vacature: https://www.wetalent.nl/recruit/vacatures/sieben-co/accountmanager-zuidwest-nederland-en-utrecht/80/
Wait while more posts are being loaded