Post has attachment
-
votes visible to Public
100%
FUCK ALBANIA
0%
FUCK ALBANIA
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment

A është Presheva minoritet i Shqipërisë apo i Kosovës? Pyetje pak si pa kuptim, por kjo tregon se edhe ndarja midis Shqipërisë dhe Kosovës nuk ka kuptim. Është pa kuptim që shqiptarët të kenë dy shtete, dy flamura, dy himne, etj.

Nuk e di çfarë mendimi kanë juristët për këtë punë, se ata gjithmonë kanë idera të çudiçme.

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Bjeshket e Bekuara, Albania
Photo

Post has attachment
Albania
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Bjeshket e Bekuara
Photo

Post has attachment
Liqeni I Valbones, Albania
Photo

Post has attachment
Bjeshkët e Bekuara, Albania
Photo
Wait while more posts are being loaded