Post has attachment

Verzonden vanuit mijn mobiel. Negeer deze

☺️

test

Post has attachment

Beste collega ICT'ers,

Graag zou ik actie willen ondernemen in het gebruik van Google Classroom. Hoe werkt het en wat kun je er mee? Daarnaast wil ik graag zaakvakken digitaal toetsen m.b.v. Google. Zijn er al gebruikservaringen en zijn er collega's die in dit proces mee willen gaan? en hoe gaan we dit aanpakken? een werkgroep?

ps Bjorn zou jij een categorie willen toevoegen nl. Classroom

Post has attachment

Vorige week woensdag met Bjorn en Pascal naar Breda geweest om te kijken naar Birdy, een ELO gemaakt door CSS Breda, waarbij coöperatief werken een belangrijk onderdeel zou zijn. Helaas was de kwaliteit van de ELO bedroevend en kunnen we hier niks mee. Was wel gezellig en Pascal heeft op een gegeven moment 4 Porches in 1x ingehaald.....;-)

Tip voor als je in MOO oude verwijzingen naar PCN-nummers wilt opschonen:
Verwijder in MOO-rendemeter alle registraties van gebruik. Na verloop van tijd heb je als je terugkomt in de rendemeter een prachtig overzicht van de werkelijke gebruikte PCN-nummers.

Post has attachment
Een mooie add-on voor Chrome zodat je altijd Office bestanden kunt bewerken zonder dat het Office pakket op de computer hoeft te staan. Kun je dus ook toevoegen binnen een Chromebook: https://chrome.google.com/webstore/detail/office-editing-for-docs-s/gbkeegbaiigmenfmjfclcdgdpimamgkj?hl=nl

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded