Post has attachment

Post has attachment

Post has shared content

Post has attachment

Post has attachment

Post has shared content

Post has attachment
Aceasta zi m-a facut sa imi doresc sa ma intorc cat de curand in Ierusalim ca sa il vad fara presiunea atractiilor turistice pe care e musai sa nu le ratezi. https://aradeanca.com/ierusalim-cartierul-evreiesc-si-muntele-zion/

Post has attachment
Prima zi in Ierusalim a insemnat: turnul lui David, Biserica Sfantului Mormant, Zidul Plangerii, Ghetsemane, Muntele Maslinilor, Biserica cu mormantul Maicii Domnului si muuulte altele :). https://aradeanca.com/ierusalim-orasul-a-trei-religii-monoteiste/

Post has shared content
După cum probabil ați aflat deja, în a doua jumătate a lunii mai, un val de bloggeri de travel din afară va lua cu asalt Bucureștiul și zona de litoral, în cadrul campaniilor voluntare de promovare Experience Bucharest și +Experience Romania.

Cu această ocazie, pe 27 mai 2018, grupul de Facebook Blogosfera de turism împreună cu organizatorii celor două evenimente amintite mai sus organizează un eveniment de speed networking pentru creatorii de conținut din zona travel.

Locația (din București) și ora exactă a evenimentului vor fi anunțate cu câteva zile înainte de eveniment.

Cei ce vor să participe la eveniment sunt rugați să completeze formularul de mai jos. Data limită de înscriere este 23 mai 2018, ora 23:59.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc41W09zz5vL1r-R0AQb6THavVtvUURpol2GQacaj5x593E3g/viewform?usp=sf_link

Datele de trafic sau nr. de followers vor fi folosite ca metodă de selecție, având în vedere faptul că locurile sunt limitate. De asemenea, pentru cei care vin în București pentru eveniment se asigură cazare, în limita locurilor disponibile și în limita posibilităților (ex. hostel), iar datele de trafic vor fi folosite pentru prioritizare.

Adresa de email va fi folosită doar în scopul comunicării din jurul acestui eveniment.

Post has shared content
Wait while more posts are being loaded