Post has attachment
Venit din dividente
Venit suplimentar prin dividente lunare intre 50 % - 100 %, astfel ca intr-o luna ai posibilitatea sa iti maresti invetitia cu peste 50 %, mult mai mult decat dobanda de la banca, iar la sfarsitul celor 30 de zile poti sa retragi banii doar din dividente si poti sa vinzi actiunile in care ai investit cu o luna mai inainte. platile se fac prin Pay pal, astfel mai intai iti faci cont folosind link-ul de inscriere:
https://online-stock-exchange.com/r/302844

si apoi intrii dupa ce ti-ai facut cont pe link-ul
https://online-stock-exchange.com/stocks,
care se deschide si din contul tau de la rubrica Projects si deschizi All Projects, aici iti arata toate actiunile cu imagine - pret - procente, si cauti actiunile care au procent de crestere mai mare ( de exemplu 800 %) si care iti arata cat obtii dupa o luna, faci click pe acel proiect unde te trimite sa faci plata, platesti prin Pay pal, si in fiecare zi urmaresti cresterea investitiei pe care iti arata cat ai obtinut in fiecare zi ( la mine mi-a aratat) ca mi-au crescut dividentele cu 10 % in 24 de ore. sunt zile in care cresc si altele in care mai scad. investitia minima este de 3$.
Investeste inteligent !
Photo

Post has attachment
Venit suplimentar prin dividente lunare intre 50 % - 100 %, astfel ca intr-o luna ai posibilitatea sa iti maresti invetitia cu peste 50 %, mult mai mult decat dobanda de la banca, iar la sfarsitul celor 30 de zile poti sa retragi banii doar din dividente si binenteles poti sa iti vinzi actiunile in care ai investit cu o luna mai inainte. platile se fac prin Pay pal, astfel mai intai iti faci cont folosind link-ul de inscriere: https://online-stock-exchange.com/r/302844
si apoi intrii dupa ce ti-ai facut cont pe link-ul https://online-stock-exchange.com/stocks, care se deschide si din contul tau de la rubrica Projects si deschizi All Projects, aici iti arata toate actiunile cu imagine - pret - procente, si cauti actiunile care au procent de crestere mai mare ( de exemplu 800 %) si care iti arata cat obtii dupa o luna, faci click pe acel proiect unde te trimite sa faci plata, platesti prin Pay pal, si in fiecare zi urmaresti cresterea investitiei pe care iti arata cat ai obtinut in fiecare zi ( la mine mi-a aratat) ca mi-au crescut dividentele cu 10 % in 24 de ore. sunt zile in care cresc si altele in care mai scad. Investeste inteleligent !
Photo

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded