Post is pinned.Post has shared content
Probeer Nooit een Zondebok Te Vinden , Wij zijn altijd Verantwoordelijk van onze Eigen fouten.

Niemand is perfect en iedereen word aan dezelfde feiten blootgesteld we zijn allemaal mensen van vlees en bloed die fouten kunnen veroorzaken of maken.
We Leven niet alleen maar voor onszelf, en iedereen maakt vergissingen in het leven, wij moeten verantwoordelijk zijn voor wat we doen, niet alleen voor onszelf maar ook voor de mensen om ons heen.
Proberen om de zwakkeren te helpen een beter bestaan te verkrijgen en op weg naar een vreedzame wereld waar vriendschap de bovenmaat voert.
Steeds maar met een vinger naar anderen wijzen en die de schuld geven is makkelijk maar probeer eens de schuld bij onszelf te zoeken en daar verbeteringen in te brengen.
Niemand is volmaakt en iedereen heeft gebreken waardeer die in anderen en ook in onszelf en werk eraan om die te corrigeren en te perfectioneren.
Wijs anderen op een normale manier op hun fouten in een vreedzame communicatie waarna er bij goed verstand een sterkere relatie zal ontstaan.
Het is zo makkelijk als we denken intelligenter te zijn als een ander maar dat zal ons nooit geen innerlijke rust geven en we maken alleen maar vijanden.
Beter is om samen te werken aan een imponerende toekomst waar een ieder profijt van heeft en als er fouten gemaakt worden geef ze dan ook toe, het zal gerespecteerd worden.
Wij zijn verantwoordelijk voor alles wat wij met ons eigen verstand doen en uitvoeren, anderen kunnen ons overhalen om iets te doen maar de uiteindelijke eindbeslissing word door onszelf genomen.
Na deze beslissing zijn wij de verantwoordelijken daarvoor en moeten dan niet hard roepen, ja maar dit of dat, een ander heeft dit en doet dat, nee wij zijn degenen met ja of nee.
Ben altijd verantwoordelijk voor onze eigen fouten en probeer nooit een zondebok te vinden om dat te verdoezelen en dat te verbergen door een camouflage naar anderen toe.

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry www.auteur.janjansen.guru

Photo

Hoe meer ik leer, hoe meer ik weet
Hoe meer ik weet, hoe meer ik vergeet.
Hoe meer ik vergeet, hoe minder ik weet.........
Dus.....Waarom zou ik nog leren??

Groetjes

Post has attachment
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Hey,
Ik ben vandaag begonnen met mijn eigen pagina waar ik eens in de zoveel tijd een kort gedichtje of versje zou plaatsen over wat de wereld bezig houdt. Ik heb deze zelf gemaakt en probeer zo mijn creativiteit te uiten.

Lijkt dit jou leuk?

Like dan asjeblieft mijn pagina!

https://www.facebook.com/MvWversjesengedichten/?pnref=story


Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded