Post has attachment
Photo

What is the coolest letter in the alphabet?

A farmer has 19 goats.except 9 all the goats are dead.how many goats are left behind with the farmer?

How many seconds are there in a year? (Hint: You don't need a calculator)

I'm lighter than a feather but even the world's strongest man can't hold me for more than a few minutes. What am I?

man
1. ------------
board

Ans. =man overboard

Okay, let's see if you've got the hang of it.

stand
2. ------------
i

Ans. = I understand

OK . .Got the drift ?Let's try a few now and see how you fare ?

3. /r/e/a/d/i/n/g/

Ans. = reading between the lines

R
4. Road
A
D
Ans. = cross road

Not having a good day now, are you ?Redeem yourself.

5. cyclecyclecycle

Ans. = tricycleEasy to figure out, ha!

0
6._____
M.D.Ph.D.

Ans. = two degrees below zero

C'mon give it a little thought ! !

knee
7. ------------
light

Ans. = neon light ( knee - on - light )

I'm sure you'll have no problem getting this one.

ground
8. ----- ----------
feet feet feet feet feet feet

Ans. = six feet underground

Good One, try this!!

9. he's X himself

Ans. = he's by himself Here's an easy one!!

10. ecnalg

Ans. = backward glance

Not even close ?!!?

11. death ..... life
Ans. = life after death

Okay last chance .

12. THINK

Ans. = think big ! !

And the last one is very funny- - -

13. ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb...

Ans. = long time no 'C'

The following equation is wrong: 101 - 102 = 1
Move one numeral anywhere within the equation to make it correct.
Wait while more posts are being loaded