Yksi uusi palvelin ja kaksi vanhaa uutta palvelinta. Uusi palvelin on OVH:n palvelinkeskuksessa Strasburgissa ja on nimeltään strasbourg-ovh.quoservers.xyz. Palvelin amsterdam.quoservers.com siirtyi Lontooseen ja uudeksi nimeksi tuli london.quoservers.com, palvelin losangeles.quoservers.com muutti Gestion DBI Los Angelesin palvelinkeskuksesta OVH:n palvelinkeskukseen Limburgiin Saksaan ja sai uudeksi nimeksi limburg.quoservers.com. Kaikki palvelut toimivat normaalisti.

IMAP4S-,SMTPSA- ja Webmail-palvelimena toimivasta lenny.quoservers.fi:stä on poistettu toiminnasta sähköpostien ClamaV-virustarkistus, koska kyseinen daemoni kaatuu turhan herkästi. Pahoittelemme tästä mahdollisesti koituvaa haittaa.

Palvelimen midian.quoservers.eu siirto toiseen palvelinkeskukseen on suoritettu onnistuneesti. Palvelimen nimi vaihtui matkalla midian-paris.quoservers.com:ksi.

Palvelinten midian.quoservers.eu ja toimii.quoservers.com päivitys onnistui. Palvelin toimii.quoservers.com muutti samalla toiseen palvelinkeskukseen (samalla ipv4- ja ipv6-osoitteet vaihtuivat). Molemmissa palvelimissa nyt Debian Stretch 9.x.

Tulossa Debian 8:n uudelleenasennus Debian 9:ksi palvelimilla midian.quoservers.eu ja toimii.quoservers.com pe 12.1.2017 klo 22:00 alkaen. Pahoittelemme huoltotyöstä aiheutuvaa häiriötä.

Palvelin lenny.quoservers.fi, joka toimii QuoServers domainien päänimipalvelimena ja sähköpostipalvelimena, on vihdoin saatu palautettua linjoilla. Korjauksen myötä palvelimen ip-osoitekin vaihtui. Palveluiden pitäisi hiljalleen palautua normaaliksi. Pahoittelemme katkoksesta aiheutunutta häiriötä.

Palvelimen server.quoservers.fi toiminnassa on häiriöitä. Asiaa selvitellään.

Palvelinten distropäivitys Debian 8:sta Debian 9:iin suoritettu onnistuneesti. Kaikki palvelut toimivat.

Palvelinten distro-päivitys Debian Jessie --> Debian Stretch siirretty to 7.9.2017 klo 22:00 alkaen. Palvelimet midian.quoservers.eu, netherlands.quoservers.net ja toimii.quoservers.com ja virtual.quoservers.fi päivitetään to 16.9.2017 klo 20:00 alkaen.

Debian-distropäivitys QuoServers-palvelimilla 6.9 klo 22:00 alkaen. Samalla palvelimet uudelleenkäynnistetään. Pahoittelemme päivityksestä aiheutuvaa häiriötä.
Wait while more posts are being loaded