Post has shared content
Glæden ved regnskab

For længe, længe siden (tilbage i 2014) gav +Jimi Hove os et forslag om skrive gode grunde til, hvorfor det er fedt at lave sit regnskab. Så det prøver vi, fordi regnskab er fedt! Tak for forslaget.

For mange virksomhedsejere er regnskabet nok ikke grunden til, de startede deres egen virksomhed. Til gengæld er regnskabet et af de vigtigste redskaber til at skabe en sund økonomisk forretning. Vi synes den største glæde regnskabet giver, er overblikket over virksomhedens økonomi.

Hvad giver dig størst glæde ved at lave regnskab?
Skriv gerne, hvad du synes i kommentarfeltet. 

#Regnskabsglæde   

Post has attachment

Hey alle!
Er der nogen, der kan hjælpe mig med at få vist min virksomhed ude i højreside, når man søger på Kvalitetstekster.dk? 

Jeg har fået bekræftet min adresse og udfyldt alt, der kræves, men alligevel dukker den ikke op, når man søger på min virksomhed. 

På forhånd tak!

Post has attachment
Fandt lige en video frem jeg lavde for et par måneder siden.
Den er lavet i forbindelse med en 10. klasse OSO-opgave :-)
Iværksætter OSO - Little Smart Things & Bright Park Bornholm

Hej Ungiværk

Jeg ville høre om i har erfaring med Elance? Hvordan og hvorledes foregår det, og hvilke ting skal man være opmærksom på?
Jeg skal have programmeret et lille program, der kan hente data fra forskellige ting. Det kan man vel få en inder til i gennem Elance?

Post has shared content
Prøver lige herinde også ;)
Hmm... Kan man synkronisere Chrome Historik mellem 2 enheder, via. det samme Google Login, uden at det skaber store forvirring?

https://support.google.com/chrome/answer/95589

Det her fortæller ikke specielt meget.

Jeg er logget ind via. det samme Google Login på min bærbar, og på min stationær. Lige nu har jeg slået historik fra på min stationær, og på min bærbar. Fordi jeg ikke vil ha´ det mixet sammen. Men jeg vil dog gerne ha´ at min historik bliver gemt på min Google Konti, uafhængigt af hinanden. 

Kan man det?
Photo

Post has attachment
så der der ganske få dage tilbage for fristen for enkeltmandsvirksomheder og I/S ejeres indsendelse af udvidet selvangivelse. Hermed lidt lettelse til udfyldningen

Sæt gerne "Underetninger" til, så i holder jer opdateret med de seneste indlæg på Ungiværk :)

Del endelig gruppen, så vi kan få noget med aktivitet :)

Jeg synes at en gang i mellem skal man jo huske at reklamere for denne G+ side på Facebook, sådan at flere og flere kan være med.
Wait while more posts are being loaded