Post has shared content

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Kopertina më e bukur e revistave
Photo

Post has attachment
Venue of #OSCAL2016 is officially announced featuring also a detailed guide on how to reach it. Metropolitan University of Tirana seems to fit our needs for a multi-track conference hosting more than 400 passionate free open source sofware & open knowledge geeks.
Have a look at the dedicated web page and feel free to contact us if you have any questions: http://oscal.openlabs.cc/venue/
Photo

Post has attachment
We are happy to announce that registrations are now open! As always, tickets are free but a MUST. Here is the link: http://oscal.openlabs.cc/registration/

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Linux-axhinj, hacktivistë, dhe promovues të dijes së hapur: tani mund të aplikoni online si ligjërues në edicionin e tretë të Open Source Conference Albania që do të zhvillohet në 14&15 maj 2016 në Tiranë.

Në ‪#‎OSCAL2016‬ priten akoma më tepër ligjërues nga Shqipëria, rajoni dhe vende të ndryshme te Evropës si dhe akoma më tepër pjesëmarrës se viti i kaluar. Apliko si ligjërues ose si workshop host dhe ndaj me komunitetin eksperiencat dhe projektet e tua free libre open source.

‪#‎EmpoweringTheCommons‬

Post has attachment
Të dashur miq ju ftojmë të na bashkoheni nesër (7 Janar 2016) ora 18:30 në Open Labs Hackerspace në takimin e parë për këtë vit, ku komuniteti i Fedora-s dhe Linux-axhinjve do të mblidhen për të diskutuar rreth sistemeve operative. Ju mirëpresim :)

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded