Добредојдовте, ја креирав групава за да бидеме во контакт и надвор од СЕДЦ, зошто да не. Да си помагаме, да споделуваме знаења, искуства, огласи за работа, ресурси, прашања за курсот и што и да ни текне. Се надевам дека ќе биде корисно да си формираме ваква група. Слободно давајте било какви предлози за групата да ја формираме заедно!
Wait while more posts are being loaded