Hej

Er der nogen der kender til en f.eks. Chrome extension, som kan vise et lille rødt flag ud for billeder som er størrer end de dimensioner der er angivet i HTML koden?

Eller har i andre gode tip til at opdage, hvis man ved en fejl har lavet et thumbnail billede der er 5184x2592 pixels??

/Mads Gorm

Post has attachment
Vi har testet 36 danske webshops performanceniveau og i den forbindelse arrangerer vi et gratis webinar, til alle som ønsker hurtige svartider på deres webshop. Man kan tilmelde sig via linket, hvor også resultatet af testen over de 36 webshops er at finde. :-)

Post has attachment
#WEBPERF Sjov: Vi har kigget lidt nærmere på de webshops, som var under pres Black Friday. Det er utroligt, at så mange webshops halter bagud mht. performance optimering. :-)

Post has attachment
Til dem der kunne have interesse, har vi udarbejdet 10 gratis lektioner omkring web performance monitorering, test og optimering. Du vil få gode tips og tricks til hvordan du kan optimere dit website, til at levere hurtigere svartider.

Prøv det og lad os høre hvad du synes! :-)

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Del 2 i en længere serie af indlæg som skal dække Google PageSpeed Insights og hvordan det skal fortolkes og bruges.

Post has attachment
Jeg skal bruge nogle eksempelwebsites som har dårlig loadtid, sådan at jeg kan skrive et indlæg om dem og testresultater og hvordan man opnår en bedre loadtid på disse sites. Er der nogen her der ligger inde med sådan nogle? i så fald må du gerne sende dette til mig på mail (kim@kim-tetzlaff.dk) indlægget vil blive offentliggjort på http://kim-tetzlaff.dk/ og der vil komme links til eksempel hjemmesiderne

Hejsa

Når jeg tester min hjemmesides hastighed, kan jeg se en fil kaldet "admin-ajax.php" er skyld i den langsomme hastighed. Hvordan fixer man dette?

Post has attachment
Til dem der kunne være interesseret, har vi lavet et Wordpress Plugin, hvor man kan få gratis Uptime Monitoring til sit Wordpress site :-)
Wait while more posts are being loaded